O o to widzę ze podobnie jak ja tylko ja mam w 13 tygodniu cały czas myślę nad prywatna wizyta ale w sumie czuje się dobrze więc wydaje mi się ze nie jest to potrzebne jedynie czysta ciekawośćPierwszą właściwą wizytę tutaj mam w 12 tygodniu Więc jeszcze troszkę. Chyba, że w między czasie pójdę wcześniej prywatnie.
reklama
Halszka_00
Fanka BB :)
O o to widzę ze podobnie jak ja tylko ja mam w 13 tygodniu cały czas myślę nad prywatna wizyta ale w sumie czuje się dobrze więc wydaje mi się ze nie jest to potrzebne jedynie czysta ciekawość
Mam to samo
Halszka ale jak bliźniaki to nie wymaga wcześniejszego sprawdzenia? Podziwiam Was dziewczyny za cierpliwość w tym zakresie.Mam to samo
Jaasna
Ja do tabelki wpisze sie pozniej, pewnie po usg genetyczm.Cześć mamuśki,
Ja tak co jakiś czas próbuję wbić w temat, ale nie mogę się zaklimatyzować. W każdym bądź razie u mnie wszystko ok. Pamiętajcie o tabelce!
Halszka_00
Halszka ale jak bliźniaki to nie wymaga wcześniejszego sprawdzenia? Podziwiam Was dziewczyny za cierpliwość w tym zakresie.
W Polsce być może Tutaj jest na to inne spojrzenie.
Ja do tabelki wpisze sie pozniej, pewnie po usg genetyczm.
Ok, tak jak mówię ;-) Przypominam chętnych.
reklama
@AngelMum dzięki - dopisze się jak będzie wsio ok.
@Adeline - właśnie. Pamiętam jak w ciaży z córką byłam w tym samym czasie co moja siostra. Ja latałam na bete i usg co chwilę (byłam już po cp i trudnych staraniach) a ona raz zrobiła bete i na usg była ze 3 razy... Oni wpadli i nigdy nie miała złych doświadczeń ciązowych.
@Adeline - właśnie. Pamiętam jak w ciaży z córką byłam w tym samym czasie co moja siostra. Ja latałam na bete i usg co chwilę (byłam już po cp i trudnych staraniach) a ona raz zrobiła bete i na usg była ze 3 razy... Oni wpadli i nigdy nie miała złych doświadczeń ciązowych.
Podziel się: