Konwalijka89
Zaangażowana w BB
A co do odpoczynku mam luksus... Bo dzieciaczki jeszcze nie mam... I można odpoczywać i spać ile wlezie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Korzystaj!!A co do odpoczynku mam luksus... Bo dzieciaczki jeszcze nie mam... I można odpoczywać i spać ile wlezie.
Aa to już nastolatki[emoji6]córka w kwietniu skończyła 13 lat a syn we wrześniu bedzie miał 11
no już duże dzieci mam będzie duża różnica wieku ale tak zawsze chciałamAa to już nastolatki[emoji6]
Cześć! Piękne kreski i rzeczywiście bardzo szybko [emoji4] masz zamiar robić bete czy lekarz od razu ?Hej, dziewczyny! Nie wiem czy tu się zadomowię ale dziś w 22dc ujrzałam to, co poniżej. Mocna kreska, jak na 22dc, prawda? Z obliczeń wychodziło mi 10dpo ale może owulacja była wcześniej.
Termin z om 18 marca.
Dzieci nie mam, ale jestem po ciąży pozamacicznej. Wówczas od początku intuicja mi mówiła, że ta ciąża szybko się skończy i była to prawda. Teraz widząc tę wyraźną kreskę czuję się o niebo pewniej, choć jest jeszcze 5 dni do @.
Zobacz załącznik 873526
Jakie piękne kreski, gratuluję!Hej, dziewczyny! Nie wiem czy tu się zadomowię ale dziś w 22dc ujrzałam to, co poniżej. Mocna kreska, jak na 22dc, prawda? Z obliczeń wychodziło mi 10dpo ale może owulacja była wcześniej.
Termin z om 18 marca.
Dzieci nie mam, ale jestem po ciąży pozamacicznej. Wówczas od początku intuicja mi mówiła, że ta ciąża szybko się skończy i była to prawda. Teraz widząc tę wyraźną kreskę czuję się o niebo pewniej, choć jest jeszcze 5 dni do @.
Zobacz załącznik 873526
Cześć! Piękne kreski i rzeczywiście bardzo szybko [emoji4] masz zamiar robić bete czy lekarz od razu ?
To prawda ze wysoki przyrost nie daje gwarancji na sukces.Tym razem betę sobie odpuszczam, oszukała mnie ostatnio. Przyrost był piękny a ciąża i tak pozamaciczna. Umówię się do lekarza na koniec lipca.
piękne kreskiHej, dziewczyny! Nie wiem czy tu się zadomowię ale dziś w 22dc ujrzałam to, co poniżej. Mocna kreska, jak na 22dc, prawda? Z obliczeń wychodziło mi 10dpo ale może owulacja była wcześniej.
Termin z om 18 marca.
Zobacz załącznik 873526