reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Współczuję, bardzo boje sie pozamacicznej, ale dobrze ze Cie szybko zdiagnozowali, uratują Ci jajowod?
Na szczęście w tej tragedii okazało się że ciąża wchlonela się sama A ja nie będę potrzebowała ani operacji ani żadnych tabletek. W szpitalu trzymają mnie nadal dopóki beta nie spadnie poniżej 100. Tylko ciekawe co będzie dalej ale podejrzewam że i tak nie dowiem się nic w szpitalu dopiero na wizycie u swojego ginekologa. Wszystkim życzę Wam spokojnych miesięcy i mam nadzieję że dołączę jeszcze do którejś grupy na 2019. Trzymam kciuki trzymajcie się cieplutko

Na szczęście w tej tragedii okazało się że ciąża wchlonela się sama A ja nie będę potrzebowała ani operacji ani żadnych tabletek. W szpitalu trzymają mnie nadal dopóki beta nie spadnie poniżej 100. Tylko ciekawe co będzie dalej ale podejrzewam że i tak nie dowiem się nic w szpitalu dopiero na wizycie u swojego ginekologa. Wszystkim życzę Wam spokojnych miesięcy i mam nadzieję że dołączę jeszcze do którejś grupy na 2019. Trzymam kciuki trzymajcie się cieplutko
Kurcze Sandra gdzieś mi umknęło to co pisalas [emoji52] bardzo mi przykro trzymaj się

Bardzo mi przykro :-( Ale trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze

Trzymamy kciuki i powodzenia oby szybciutko się udało :*

reklama
Hej hej, dziś już na spokojniej mogę pisać, ochłonęłam po wczorajszym teście. Podczytywałam Was od samego początku i bardzo chcę tu z Wami zostać ale jestem jeszcze 4 dni przed terminem @ :/... Ale na razie ciąża jest, dzisiejsza krecha równie mocna lub lekko silniejsza od wczorajszej. Więcej już nie testuję, więcej już zrobić nie mogę. Pozostaje czekać.
Chciałam Was jeszcze zapytać o suplementy. Biorę obecnie Femibion 1, bo został mi po grudniu i Magne B6, bo zauważyłam, że Femibion nie ma w składzie magnezu. Jakie Wy bierzecie suplementy? Kwas foliowy, który jest w Femibionie wystarczy, prawda?

Do góry