mala-rybka
Fanka BB :)
O kur*** dziewczyny to co piszecie przechodzi ludzkie pojęcie, a ja siedzę i ryczę zamiast obiad mężowi robić [emoji36] masakra, po prostu brak słów na temat niektórych lekarzy !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moj brzuch.. Ehh, ten to zyje wlasnym zyciemTez mam brzuch wzdety i w ogole wielki jakis...wczoraj na plaży to myslalam, ze sie zapadne pod ziemie. Dzis bede robic hybrydy u stóp i nie wiem jak sie zegnę w pół![]()
Twoj jeszcze-maz nie byl dobrym mezem dla ciebie skoro chcesz sie z nim rozwiesc, a czy ojcem tez byl slabym, ze prawa rodzicielskie chcesz mu zabrac? Bo to chyba juz grubsza sprawa jest, a wiesz dlaczego ma sobie beztrosko zyc - skoro splodzil to niech nadal bedzie odpowiedzialny za swoje maloletnie dzieci.I to jakim. Podejrzewam, że będzie chciał testy dna. Rodzice mu na bank zaczną wciskać, że to pewnie nie jego... póki co jest obrażony odebraniem praw rodzicielskich i zakazem zbliżania się.
Ja w poprzedniej ciazy przeczytalam "Swiatlo miedzy oceanami" i tak sie splakalam, ze szok, bo ksiazka porusza kwintesencje matczynej milosci i utrate dziecka.Ja dzisiaj w ogóle na jakiś etap płakania weszłam, bo czytam książkę i wyję nad każdą sceną [emoji849] no nic, czas się zbierać i obiad robić, bo bąbel w brzuchu chce jeść, ale to co przeczytałam zostanie w mojej pamięci i dzięki Bogu, że takie hospicja czy fundację istnieją, naprawdę
Ja w poprzedniej ciazy przeczytalam "Swiatlo miedzy oceanami" i tak sie splakalam, ze szok, bo ksiazka porusza kwintesencje matczynej milosci i utrate dziecka.
Na ciaze moze nie, ale ogolnie ksiazka piekna, polecam.
Nie mogłam przez tą książkę przejść i została nie doczytana [emoji849] muszę się za nią wziąć kolejny raz... Ale polecam 'Gwiazd naszych wina', super pozycja i film powstał [emoji6] ale książkę pochłonęła mam w jeden dzień
A książka dużo lepsza [emoji6]Oglądałam film - ryczałam na bóbr! [emoji24]