Właśnie nie kumam o co chodzi z tym osobnym wątkiem@nata$za88 często jest też tak, że w początkowych tygodniach jest ból podobny do @ w końcu w organizmie dochodzi do wielu ważnych zmian Musimy wszysykie myśleć pozytywnie no oszalejemy !!!
@aga6 niech nam oddzielny wątek utworzą to się pewnie rozkręcimy
reklama
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Dosłownie mam tak samo. Aż nie do wiary i multum obaw... Ale bądźmy dobrej myśli :*u mnie objawów zero gdyby nie spóźniająca @ i 2 mocne krechy na teście to nie wiedziala bym że jestem w ciąży. Dziś mam zamiar iśc do lekarza ponieważ po ostatnim poronnieniu powiedzial że mam przyjść jak bedą 2 kreseczki na teście i da mi duphaston. Narazie jestem ostrożna nie wierzę jeszcze ,boję się uwierzyć ....
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Szaleństwo. Ja dziś w śnie jakby deja vu z poprzedniego poronienia... Masakra... Ale byłam na usg dzisiaj. Jest pęcherzyk w macicy. Nie wiadomo skąd plamienia. Mam małą nadzerke. Szyjka długa. Także wiem że pecherzyczek jest kolejna wizyta 23 lipca i do tego czasu mam zlecone badania i zwolnienie od pracy. Aaaaa oby wszystko było cudnie.Ja dzis mam mrowienie, troche jak na @
Załamana jestem tym a w nocy śniło mi się, ze zaczęłam krwawić, istny koszmar, to bylo straszne. Jak ja mam sie nie martwic jesli albo mnie kuje albo mrowi albo ciągnie i ciągle cos niepokojącego... Najchętniej bym przespała caly 1trymestr
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Aa i mówiła o preparacie z kwasem foliowy, Wit D, jodem, i DHa i magnez - takie kapsułki zawierające to wszystko i kupiłam właśnie. 60 kaps 40zl. I nospa 2xdz w razie bólu i polegiwac. I być dobrej myśli
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Jpg
Ostatnia edycja:
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Pokaz jakie witaminy kupiłaś bo tez zastanawiam sie jakie kupic.Aa i mówiła o preparacie z kwasem foliowy, Wit D, jodem, i DHa i magnez - takie kapsułki zawierające to wszystko i kupiłam właśnie. 60 kaps 40zl. I nospa 2xdz w razie bólu i polegiwac. I być dobrej myśli
martoosia04
Fanka BB :)
Jaka fajna kropeczka [emoji7]
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Mama dha- podobno nie poleca się takich multiwitaminy bo są jakieś badania że dzieci rodzą się ponad 4kg. Zaleca się aktualnie kwas foliowy, DHa, wit d, jod.Pokaz jakie witaminy kupiłaś bo tez zastanawiam sie jakie kupic.
reklama
@nata$za88 to razem 10 idziemy [emoji16]
@Konwalijka89 może plamienie to właśnie z nadżerki? Musi być cudnie [emoji3] piękny domek dla dzidzi uszykowany na USG [emoji3]
@Konwalijka89 może plamienie to właśnie z nadżerki? Musi być cudnie [emoji3] piękny domek dla dzidzi uszykowany na USG [emoji3]
Podziel się: