reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
u mnie objawów zero gdyby nie spóźniająca @ i 2 mocne krechy na teście to nie wiedziala bym że jestem w ciąży. Dziś mam zamiar iśc do lekarza ponieważ po ostatnim poronnieniu powiedzial że mam przyjść jak bedą 2 kreseczki na teście i da mi duphaston. Narazie jestem ostrożna nie wierzę jeszcze ,boję się uwierzyć ....
Dosłownie mam tak samo. Aż nie do wiary i multum obaw... Ale bądźmy dobrej myśli :*

Ja dzis mam mrowienie, troche jak na @
Załamana jestem tym :( a w nocy śniło mi się, ze zaczęłam krwawić, istny koszmar, to bylo straszne. Jak ja mam sie nie martwic jesli albo mnie kuje albo mrowi albo ciągnie i ciągle cos niepokojącego... Najchętniej bym przespała caly 1trymestr
Szaleństwo. Ja dziś w śnie jakby deja vu z poprzedniego poronienia... Masakra... Ale byłam na usg dzisiaj. Jest pęcherzyk w macicy. Nie wiadomo skąd plamienia. Mam małą nadzerke. Szyjka długa. Także wiem że pecherzyczek jest :D kolejna wizyta 23 lipca i do tego czasu mam zlecone badania i zwolnienie od pracy. Aaaaa oby wszystko było cudnie.

Aa i mówiła o preparacie z kwasem foliowy, Wit D, jodem, i DHa i magnez - takie kapsułki zawierające to wszystko i kupiłam właśnie. 60 kaps 40zl. I nospa 2xdz w razie bólu i polegiwac. I być dobrej myśli :D

Aa i mówiła o preparacie z kwasem foliowy, Wit D, jodem, i DHa i magnez - takie kapsułki zawierające to wszystko i kupiłam właśnie. 60 kaps 40zl. I nospa 2xdz w razie bólu i polegiwac. I być dobrej myśli :D
Pokaz jakie witaminy kupiłaś bo tez zastanawiam sie jakie kupic.

reklama
Do góry