reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Aaaaa! Was tez tak mdli?
No właśnie mnie nic, jakbym w ciąży nie była
u mnie objawów zero gdyby nie spóźniająca @ i 2 mocne krechy na teście to nie wiedziala bym że jestem w ciąży. Dziś mam zamiar iśc do lekarza ponieważ po ostatnim poronnieniu powiedzial że mam przyjść jak bedą 2 kreseczki na teście i da mi duphaston. Narazie jestem ostrożna nie wierzę jeszcze ,boję się uwierzyć ....
Mam to samo i trochę zdziwiona jestem.

reklama
Cześć dziewczyny :sorry: Ja właśnie zaczynam się ogarniać na dzisiaj z nudności, ale przyznaję, że pomiędzy 4 rano, a 9 to nie wiedziałam w jakim świecie żyję.
Gratuluję wszystkim pierwszych USG!
Az tak zle? A jak się czułaś w poprzednich ciazach?
Jak wizyta?
Niby nic nie widać, ale też się już nie mogę doczekać pierwszego usg [emoji7]
Mama dha- podobno nie poleca się takich multiwitaminy bo są jakieś badania że dzieci rodzą się ponad 4kg. Zaleca się aktualnie kwas foliowy, DHa, wit d, jod.
I jeszcze żelazo. Ostatnio mama ginekolog pisała, że to taka 5 która jest zalecana przez ginekologow na podstawie dużych badań, a te wszystkie zestawy witam dla ciężarnych to tylko reklamy koncernów farmaceutycznych [emoji6]
Witam się nieśmiało, bo termin zależny od kalkulatora - albo ostatni dzień lutego albo pierwszy marca :) do lekarza wybieram się za tydzień
Lepiej policz sobie sama, mi niektóre kalkulatory pokazują 28 luty ale wiem, że luty ma 29dni ten w przyszłym roku i wg obliczen wypada mi 4 marzec. Jeżeli miałaś cykle 28dniowe to pierwszy dzień ostatniej miesiączki + rok -3mce + 7 dni = planowany termin porodu

Do góry