Chciał mi dać też od razu ale nie chciałam bo chcę trochę popracować bo jeszcze nic nie wiadomo no i nie wiem czy z moim dzieckiem bardziej nie zmecze sie w domu niz w pracy [emoji3]Gin sama zaproponowala ze wzgledu na pierwsza ciaze zagrozoną, drugą straconą. Pogadaj ze swoim moze tez Ci da? A jaką masz prace? Bo ja w 80% fizyczną i to byl kolejny powod
reklama
Super, gratulacje! Gdzie radość ?Ja juz po wizycie u gina. No wiec tak jest pecherzyk odpowiednich rozmiarow i napiety. Mam przyjść w przyszlym tygodniu na kolejne usg. Dzis przepisal duphaston. Kolejna wizyta 12.lipca .
aga6
Fanka BB :)
SuperJa juz po wizycie u gina. No wiec tak jest pecherzyk odpowiednich rozmiarow i napiety. Mam przyjść w przyszlym tygodniu na kolejne usg. Dzis przepisal duphaston. Kolejna wizyta 12.lipca .
aga6
No ja zdecydowanie w pracy mam ciezej niz z corka ;pChciał mi dać też od razu ale nie chciałam bo chcę trochę popracować bo jeszcze nic nie wiadomo no i nie wiem czy z moim dzieckiem bardziej nie zmecze sie w domu niz w pracy [emoji3]
No to ładnie, teraz czekać na zarodeczek [emoji6]Ja juz po wizycie u gina. No wiec tak jest pecherzyk odpowiednich rozmiarow i napiety. Mam przyjść w przyszlym tygodniu na kolejne usg. Dzis przepisal duphaston. Kolejna wizyta 12.lipca .
O właśnie, właśnie....niech już będzie około 12-13 tygodnia co będę mogła z detektora tętna korzystać.Dołączam się do dnia do dupy. Też mam różne myśli szczególnie że nic nie czuje.
martoosia04
Ja juz po wizycie u gina. No wiec tak jest pecherzyk odpowiednich rozmiarow i napiety. Mam przyjść w przyszlym tygodniu na kolejne usg. Dzis przepisal duphaston. Kolejna wizyta 12.lipca .
Brawo! Gratulacje! to rośnijcie zdrowo.
Halszka_00
Cześć dziewczyny Ja właśnie zaczynam się ogarniać na dzisiaj z nudności, ale przyznaję, że pomiędzy 4 rano, a 9 to nie wiedziałam w jakim świecie żyję.
Gratuluję wszystkim pierwszych USG!
Gratuluję wszystkim pierwszych USG!
GratulujęJa juz po wizycie u gina. No wiec tak jest pecherzyk odpowiednich rozmiarow i napiety. Mam przyjść w przyszlym tygodniu na kolejne usg. Dzis przepisal duphaston. Kolejna wizyta 12.lipca .
reklama
Podziel się: