Halszka_00
Fanka BB :)
Czy tylko ja podałam dane do tabelki?
Tak Nawet już Cię dodałam tylko jeszcze muszę ogarnąć jak zrobić pod temat i tu wrzucić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy tylko ja podałam dane do tabelki?
Chyba trzeba poczekac az pojawi sie taki forumowy wątek marcowy i nas tam przeniosą ;-)Tak Nawet już Cię dodałam tylko jeszcze muszę ogarnąć jak zrobić pod temat i tu wrzucić.
Chyba trzeba poczekac az pojawi sie taki forumowy wątek marcowy i nas tam przeniosą ;-)
Natasza też miałam taki sen. Mialam kilka dni ból brzucha jak na okres to nic złego. Kiedy masz wizyte?Ja dzis mam mrowienie, troche jak na @
Załamana jestem tym a w nocy śniło mi się, ze zaczęłam krwawić, istny koszmar, to bylo straszne. Jak ja mam sie nie martwic jesli albo mnie kuje albo mrowi albo ciągnie i ciągle cos niepokojącego... Najchętniej bym przespała caly 1trymestr
Tak przeszło ale wogole się tym nie przejmowałam pytanie jaki jest Twój ból? Idź wcześniej do lekarza jak możesz. Ja wiem że są czarne myśli ale trochę trzeba starać się myśleć inaczej.I co samo Ci przeszło? Bardzo dziękuję że mi to napisalas!
16.07 ale zmieniam lekarza wiec zaraz się dowiem, kiedy może mnie inny przyjąć, nawet mam opory przed dzwonieniem, bo nie wierze, ze dotrwam głupi dzień!
Chyba juz było po terminie @. Poczytaj o tych bólach jest o tym w necie. A czemu 16 dopiero miałaś iść?To nie jest w ogóle bol tylko takie mrowienie, pomyślę nad wcześniejszą wizyta a dokladnie u Ciebie to był jaki etap? Bo wiem ze w terminie @ to normalny objaw, ale u mnie juz tydzień po