reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja dzis mam mrowienie, troche jak na @
Załamana jestem tym :( a w nocy śniło mi się, ze zaczęłam krwawić, istny koszmar, to bylo straszne. Jak ja mam sie nie martwic jesli albo mnie kuje albo mrowi albo ciągnie i ciągle cos niepokojącego... Najchętniej bym przespała caly 1trymestr
Natasza też miałam taki sen. Mialam kilka dni ból brzucha jak na okres to nic złego. Kiedy masz wizyte?

I co samo Ci przeszło? Bardzo dziękuję że mi to napisalas!
16.07 ale zmieniam lekarza wiec zaraz się dowiem, kiedy może mnie inny przyjąć, nawet mam opory przed dzwonieniem, bo nie wierze, ze dotrwam :( głupi dzień!
Tak przeszło ale wogole się tym nie przejmowałam pytanie jaki jest Twój ból? Idź wcześniej do lekarza jak możesz. Ja wiem że są czarne myśli ale trochę trzeba starać się myśleć inaczej.

reklama
Do góry