reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
TSH to jest hormon, który hamuje prace tarczycy i wydzielanie T4 i T3. Ale u sporej grupy kobiet mimo wysokiego TSH, hormony tarczycy są w normie i szczerze mówiąc nie rozumiem dlaczego im też się podaje leki na tarczyce (które notabene zawierają synetetyczną T4 ). Znam nawet osoby co dostawały euthyrox nawet jak miały T4 w górnej granicy normy. Ale fakt jest taki, że w ciąży przy wysokim TSH tak większość lekarzy robi.

Ej no właśnie, czy twórca zamierza zamknąć forum dla pozostałych, czy to już tak będzie że każdy wejdzie i będzie czytać?

Ja dopiero was znalazłam. Podejrzewam, że jeszcze sporo dziewczyn podczytuje ujawni się dopiero jak forum będzie się zamykać lub gdy minie magiczne 12 tygodni i będą już spokojniejsze.

Jade jeszcze w piatek tam bedzie ginelolog i endo takze zobaczymy, ale norma w naszym labo jest do 4.59 wiec po co ta nie ma?

U mnie też pokazuje normy sporo powyżej 4, ale każdy znający się na rzeczy lekarz wie, że to normy dla osób nie w wieku rozrodczym. Poza tym powinny zostać obniżone dla każdej kategorii wiekowej

reklama
Tez uwazam ze jeszcze stanowczo za wczesnie na przenoszenie sie na watek zamkniety. Przeciez dziewczyny ktore beda mialy termin na koniec marca prawdopodobnie jeszcze nie wiedza ze sa w ciazy. Mysle ze watek powinien byc otwarty jeszcze przez co najmniej 3 muesiace. Tez nie kazdy od razy po zrobieniu testu szuka forum.

Ja wracam do domu po pracy i po wizycie u kosmetyczki. Zmeczona jestem strasznie, zwlaszcza ze w nocy spac nie moglam:/

Do góry