reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Moja gin odrazu jak zobaczyła morfologię to mówiła ze mogła mi dać acard. Ze tym razem zrobi wszystko. Ona byla na urlopie jak to wszystko sie działo . Od teraz będę robić co mi karze
Może masz coś z trombofilą i oprócz acardu i clexane jeszcze będzie potrzebny. Trzymam kciuki za pełną diagnostyke i pomyślną ciążę !!!! Ważne, że już jakiś trop jest.
Ja dzisiaj po usg. I jest zarodek z serduszkiem i akcja serca. Doktor zdziwiła się że przy becie 6300 jest serducho. Wg Om jest 6t4dz, a z ysg 5t 6dz. Zarodek 0.3cm.
I mówiła że na spokojnie czekamy. Kontrole wielkości zarodka i tyle nam pozostaje. Ale chyba marne szanse. Dziwne te bety. .
Trzymam mocno kciuki aby ładnie dzidzia rosła !!

reklama
Chodzi o bete... Już mam czarne scenariusze. 9lipca 4889, a 16. 07 tylko 6370. Jakoś nie nastraja mnie to pozytywnie :( przepraszam że Wam tutaj tak się żale... Ale przypuszczam że każda by miała wielkie obawy. :(

Już to tutaj pisałam- beta w zakresie 1200-6000 rośnie znacznie wolniej niż na samym początku, a powyżej 6000 jeszcze wolniej.
Rano dostałam wynik mojej bety- 9 lipca 3953, 14 lipca 8751 i ginka mi odpisała że jest super. Ufam jej i wierze, teraz czuję się spokojniejsza :-)

Będzie dobrze!

Dziewczyny chciałam wam wszystkim podziękować za wsparcie i ciepłe słowa :*

Te które już widziały swoją fasolkę to także szczerze gratuluje i życzę wszystkiego dobrego :* wczoraj nie miałam entuzjazmu zeby gratulować .

Wiem ze u mnie tak musiało być , za dwa tygodnie mam gin i da mi skierowanie na wszystkie badania w klinice które są robione po 3 poronieniu. Ja się kwalifikuje ze względu na pierwsza ciąże pozamaciczna i druga także nie prawidłowa. A Niemam już 20 lat także będą działać . Mam nadzieje ze szybko wrócę do was z wieścią ze moja fasolka jest i bije serduszko :*

Życzę Ci aby kolejna ciąża okazała się tą szczęśliwą. Czekam na dobre wieści i mocno wierzę, że pojawią się szybko :-)

Już to tutaj pisałam- beta w zakresie 1200-6000 rośnie znacznie wolniej niż na samym początku, a powyżej 6000 jeszcze wolniej.
Rano dostałam wynik mojej bety- 9 lipca 3953, 14 lipca 8751 i ginka mi odpisała że jest super. Ufam jej i wierze, teraz czuję się spokojniejsza :-)

Będzie dobrze!
Ja was zawsze myle ,nowalijka ,konwalijka [emoji23] hehe

reklama
Do góry