reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Moja gin odrazu jak zobaczyła morfologię to mówiła ze mogła mi dać acard. Ze tym razem zrobi wszystko. Ona byla na urlopie jak to wszystko sie działo . Od teraz będę robić co mi karze
Może masz coś z trombofilą i oprócz acardu i clexane jeszcze będzie potrzebny. Trzymam kciuki za pełną diagnostyke i pomyślną ciążę !!!! Ważne, że już jakiś trop jest.
Ja dzisiaj po usg. I jest zarodek z serduszkiem i akcja serca. Doktor zdziwiła się że przy becie 6300 jest serducho. Wg Om jest 6t4dz, a z ysg 5t 6dz. Zarodek 0.3cm.
I mówiła że na spokojnie czekamy. Kontrole wielkości zarodka i tyle nam pozostaje. Ale chyba marne szanse. Dziwne te bety. .
Trzymam mocno kciuki aby ładnie dzidzia rosła !!

reklama
Chodzi o bete... Już mam czarne scenariusze. 9lipca 4889, a 16. 07 tylko 6370. Jakoś nie nastraja mnie to pozytywnie :( przepraszam że Wam tutaj tak się żale... Ale przypuszczam że każda by miała wielkie obawy. :(

Już to tutaj pisałam- beta w zakresie 1200-6000 rośnie znacznie wolniej niż na samym początku, a powyżej 6000 jeszcze wolniej.
Rano dostałam wynik mojej bety- 9 lipca 3953, 14 lipca 8751 i ginka mi odpisała że jest super. Ufam jej i wierze, teraz czuję się spokojniejsza :-)

Będzie dobrze!

Dziewczyny chciałam wam wszystkim podziękować za wsparcie i ciepłe słowa :*

Te które już widziały swoją fasolkę to także szczerze gratuluje i życzę wszystkiego dobrego :* wczoraj nie miałam entuzjazmu zeby gratulować .

Wiem ze u mnie tak musiało być , za dwa tygodnie mam gin i da mi skierowanie na wszystkie badania w klinice które są robione po 3 poronieniu. Ja się kwalifikuje ze względu na pierwsza ciąże pozamaciczna i druga także nie prawidłowa. A Niemam już 20 lat także będą działać . Mam nadzieje ze szybko wrócę do was z wieścią ze moja fasolka jest i bije serduszko :*

Życzę Ci aby kolejna ciąża okazała się tą szczęśliwą. Czekam na dobre wieści i mocno wierzę, że pojawią się szybko :-)

Już to tutaj pisałam- beta w zakresie 1200-6000 rośnie znacznie wolniej niż na samym początku, a powyżej 6000 jeszcze wolniej.
Rano dostałam wynik mojej bety- 9 lipca 3953, 14 lipca 8751 i ginka mi odpisała że jest super. Ufam jej i wierze, teraz czuję się spokojniejsza :-)

Będzie dobrze!
Ja was zawsze myle ,nowalijka ,konwalijka [emoji23] hehe

reklama
Do góry