Haha dobre miłego targania mopa, ja trzaskam szafkami jak mnie cos wkurza [emoji54][emoji846]Ja też mam WKU*** na wszystko [emoji849] nie czytam was chyba dzisiaj, bo jak zobaczę jakieś narzekania czy coś to będę krzyczeć [emoji33]
Nie myśleć, nie stresować się, wyluzować !!! I cieszyć się ciążą, naprawdę [emoji6]
A ja idę się wyżyć na odkurzaczu i mopie
reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
Szkoda szafek [emoji23][emoji23][emoji23] ale na mopów mogę polataćHaha dobre miłego targania mopa, ja trzaskam szafkami jak mnie cos wkurza [emoji54][emoji846]
kwasek
Żal mi moich dzieci bo mnie też wkurza wszystko 100 razy bardziej a obrywają dzieciaki, bo nie posprzątały, bo nie pomogły itd. Ale sił mam pełno, dziś nawet okna pomyłam, ledwo skończyłam i zaczeło padać Chciałam nawet ćwiczyć bo od 4 miesięcy regularnie ćwiczyłam, ale po mam mdłości i trochę brzuch mnie boli więc sobie odpuszcze w pierwszym trymestrze. W ogóle ostatnio brzuch mnie pobolewa, tzn czuję jak się macica rozciąga/ rośnie. Ja w czwartek idę po wyniki i do lekarza by sprawdził czy wszysto ok, usg już mieć nie będę bo miałam tydzień temu. następna wizyta za 3 tyg.
też mam niechęć do jedzenia, niby głodna jestem ale jak otwieram lodówkę to ochota mija. Z dobrych rzeczy to nie mam ochoty na słodkie, jasne zjem jak mąż przyniesie ale to już nie to co było przed ciążą, figura też na tym zyska...
też mam niechęć do jedzenia, niby głodna jestem ale jak otwieram lodówkę to ochota mija. Z dobrych rzeczy to nie mam ochoty na słodkie, jasne zjem jak mąż przyniesie ale to już nie to co było przed ciążą, figura też na tym zyska...
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Chodzi o bete... Już mam czarne scenariusze. 9lipca 4889, a 16. 07 tylko 6370. Jakoś nie nastraja mnie to pozytywnie przepraszam że Wam tutaj tak się żale... Ale przypuszczam że każda by miała wielkie obawy.Czemu marne szanse? Skoro jest zarodek i serduszko?
Ale nie sugeruj sie beta skoro serduszko jest. Beta nie spadla ale wzrosla, nie powinno sie opierać na niej tylko, najwazniejsze jest usgChodzi o bete... Już mam czarne scenariusze. 9lipca 4889, a 16. 07 tylko 6370. Jakoś nie nastraja mnie to pozytywnie przepraszam że Wam tutaj tak się żale... Ale przypuszczam że każda by miała wielkie obawy.
Nie raz bete mozna miec piekna a bedzie sie cos dzialo lub bedzie pusty pecherzyk,wiec ta beta gowno wartaChodzi o bete... Już mam czarne scenariusze. 9lipca 4889, a 16. 07 tylko 6370. Jakoś nie nastraja mnie to pozytywnie przepraszam że Wam tutaj tak się żale... Ale przypuszczam że każda by miała wielkie obawy.
Ale co ma beta do tego skoro jest serce? Co gin mówi?Chodzi o bete... Już mam czarne scenariusze. 9lipca 4889, a 16. 07 tylko 6370. Jakoś nie nastraja mnie to pozytywnie przepraszam że Wam tutaj tak się żale... Ale przypuszczam że każda by miała wielkie obawy.
mala-rybka
Konwalijka słuchaj się bardziej doświadczonych w becie!!! Słyszałaś serduszko, ja na pierwszej wizycie widziałam tylko kropka, który zagnieździł się w macicy [emoji6] ciesz się, nie zamartwiaj !!! Stres nie jest Twoim sprzymierzeńcem, pamiętaj
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja raz z nerwow mopa połamałam i to fajnego z Viledy [emoji12]Szkoda szafek [emoji23][emoji23][emoji23] ale na mopów mogę polatać
Podziel się: