reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Na mdlosci polecam te tabletki Prevomit. Ja wczoraj wieczorem to az sie wystraszylam bo ze smakiem zjadlam kolacje i zero mdlosci juz zaczęłam myśleć ze moze cos sie dzieje ze mdlosci mineły. Moj to sie ze mnie smieje bo codziennie sprawdzam piersi czy dalej są takie nabrzmiale i czy bolą..... ale ja poprostu boje się.... ale dzis rano nie wzielam tabletki i mdłości wrocily tzn ze one dobrze dzialaja :)

@Konwalijka89 mocno trzymam kciuki żeby dzidzius sie dobrze rozwijał

@Aneczka85_01 wiem ze teraz nie ma słow pocieszenia ale jeszcze bedziesz tulic malenstwo w ramionach i wtedy to co się teraz wydarzylo to beda tylko złe wspomnienia. Dzidzius zmienil tylko datę urodzenia. Ja miałam byc sierpniowa mamusia 2018 a mam nadzieję że bede marcowa 2019 .Życzę Ci abys tez jeszcze w 2019 roku moglas tulic swoje maleństwo.Trzymam kciuki.

Aha rozumiem, ja wyniki z krwi mam ok

Ja odkąd miałam problemy z tarczyca to już morfologia zawsze kiepsko ale lekarz zawsze mówił ze jest ok . Zaraz jadę do szpitala na zastrzyk a w pon mam Endo wiec zapytam o ta morfologię . Moja Endo na urlopie wiec idę do innego . Ciekawe jakie zdanie będzie miał na ten temat

Na mdlosci polecam te tabletki Prevomit. Ja wczoraj wieczorem to az sie wystraszylam bo ze smakiem zjadlam kolacje i zero mdlosci juz zaczęłam myśleć ze moze cos sie dzieje ze mdlosci mineły. Moj to sie ze mnie smieje bo codziennie sprawdzam piersi czy dalej są takie nabrzmiale i czy bolą..... ale ja poprostu boje się.... ale dzis rano nie wzielam tabletki i mdłości wrocily tzn ze one dobrze dzialaja :)

@Konwalijka89 mocno trzymam kciuki żeby dzidzius sie dobrze rozwijał

@Aneczka85_01 wiem ze teraz nie ma słow pocieszenia ale jeszcze bedziesz tulic malenstwo w ramionach i wtedy to co się teraz wydarzylo to beda tylko złe wspomnienia. Dzidzius zmienil tylko datę urodzenia. Ja miałam byc sierpniowa mamusia 2018 a mam nadzieję że bede marcowa 2019 .Życzę Ci abys tez jeszcze w 2019 roku moglas tulic swoje maleństwo.Trzymam kciuki.

Dziękuje :*

Zrobię wszystko by tak było abym została mama w 2019

Ja odkąd miałam problemy z tarczyca to już morfologia zawsze kiepsko ale lekarz zawsze mówił ze jest ok . Zaraz jadę do szpitala na zastrzyk a w pon mam Endo wiec zapytam o ta morfologię . Moja Endo na urlopie wiec idę do innego . Ciekawe jakie zdanie będzie miał na ten temat
A mi wyszla ta tarczyca niby 4.89 a wyniki dobre mam

Ja też mam WKU*** na wszystko [emoji849] nie czytam was chyba dzisiaj, bo jak zobaczę jakieś narzekania czy coś to będę krzyczeć [emoji33]
Nie myśleć, nie stresować się, wyluzować !!! I cieszyć się ciążą, naprawdę [emoji6]
A ja idę się wyżyć na odkurzaczu i mopie

Ja dzisiaj po usg. I jest zarodek z serduszkiem i akcja serca. Doktor zdziwiła się że przy becie 6300 jest serducho. Wg Om jest 6t4dz, a z ysg 5t 6dz. Zarodek 0.3cm.
I mówiła że na spokojnie czekamy. Kontrole wielkości zarodka i tyle nam pozostaje. Ale chyba marne szanse. Dziwne te bety. .
Czemu marne szanse? Skoro jest zarodek i serduszko?

reklama
Ja dzisiaj po usg. I jest zarodek z serduszkiem i akcja serca. Doktor zdziwiła się że przy becie 6300 jest serducho. Wg Om jest 6t4dz, a z ysg 5t 6dz. Zarodek 0.3cm.
I mówiła że na spokojnie czekamy. Kontrole wielkości zarodka i tyle nam pozostaje. Ale chyba marne szanse. Dziwne te bety. .
Nie stresuj sie ta beta a ciesz serduszkiem. Ja jestem w 6t3d a zarodek ma 0,34 I wg usg to 6t0d I jak pytalam to mowil ze jak najbardziej w normie.
Widzisz wiec ze bardzo zblizone wartosci mamy.
Zawsze moze cos pojsc nie tak ale wg mnie Twoje wyniki nic zlego nie wskazuja. Ciesz sie serduszkiem.

Do góry