reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Powiem tak , przed zabiegiem bolało okropnie i gdybym wiedziała ze po zabiegu będzie dobrze to odrazu bym prosiła o zabieg
Bo macica miała skurcze zeby wyrzucic wszystko. Dobrze,ze juz po. Pamietam w tamtym roku 12 h w skurczach partych, myslalam,ze zejde nie wiedzialam czy rzygac czy czy siadać na kibel na poczatku. Darlam sie nie da sie nie krzyczeć czlowiek wtedy ma to w dupie dlatego już wiem jak te bole porodowe bola. Byla taka cwaniara jedna co usuwala ciążę nie chce jej oceniac jej sprawa,ale troche sie zdziwila ,bo śmiała sie myslala,ze to pyk i juz a tu przyszedl jej normalny porod, najgorsze ,ze ja musialam to widzieć jak krzyczy jak w lozku wody jej odchodzą i później balam sie strasznie,bo wiedziałam co mnie czeka. Tylko ,ze jej poszlo w 3 godziny, no i tak po urodzeniu lyzeczkowanie. Takze oni przewaznie nawet jak sie czyści robie później ponoć łatwiej im tak jest

Powiem tak , przed zabiegiem bolało okropnie i gdybym wiedziała ze po zabiegu będzie dobrze to odrazu bym prosiła o zabieg
No skurcze nie należą do najmilszych,a zabieg - krótkie znieczulenie i ponwszystkin. Dobrze wiem, że żadne słowa teraz nie pocieszą (a mogą tylko wkurzać), tulę mocno i jak potrzebujesz to pisz do nas ze swoimi smutkami.

Kurczę.. luksus Bo ja niestety chodze do pracy.

Nie wiem czy sama sobie wyszukuje objawy ale wg mnie mam okropnie zmienne nastroje. Wczoraj miałam niechęć życiową do wszystkich, dzis jest lepiej ale bez rewelacji...
Ja mam wrazenie, ze nerwowa bardzo sie zrobiłam i dużo rzeczy mi przeszkadza [emoji23] jak ktoś mnie wkurzy to od razu sie odzew robię

Dziewczyny chciałam wam wszystkim podziękować za wsparcie i ciepłe słowa :*

Te które już widziały swoją fasolkę to także szczerze gratuluje i życzę wszystkiego dobrego :* wczoraj nie miałam entuzjazmu zeby gratulować .

Wiem ze u mnie tak musiało być , za dwa tygodnie mam gin i da mi skierowanie na wszystkie badania w klinice które są robione po 3 poronieniu. Ja się kwalifikuje ze względu na pierwsza ciąże pozamaciczna i druga także nie prawidłowa. A Niemam już 20 lat także będą działać . Mam nadzieje ze szybko wrócę do was z wieścią ze moja fasolka jest i bije serduszko :*

Te które już widziały swoją fasolkę to także szczerze gratuluje i życzę wszystkiego dobrego :* wczoraj nie miałam entuzjazmu zeby gratulować .

Wiem ze u mnie tak musiało być , za dwa tygodnie mam gin i da mi skierowanie na wszystkie badania w klinice które są robione po 3 poronieniu. Ja się kwalifikuje ze względu na pierwsza ciąże pozamaciczna i druga także nie prawidłowa. A Niemam już 20 lat także będą działać . Mam nadzieje ze szybko wrócę do was z wieścią ze moja fasolka jest i bije serduszko :*

Dobrze, ze robisz badania. Powodzenia!

reklama

Na pewno ci sie uda jak i mi ,ja tez tracilam nadzieje,a dziś mój syn ma 7 lat i jest zdrowym cwaniaczkiem [emoji846] mimo,ze on jest walczę dla niego tez o rodzeństwo mam nadzieję,ze ta proba sie udała. Dzieki niemu wiem,ze zycie jest piekne bez wzglad co mnie spotkalo. Kiedyś mi powiedział mamusi nie martw sie jeszcze urodzisz dzidziusia zobaczysz i bedzie dobrze. Jak tu sie nie wzruszyc

Do góry