reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
ja się załamałam totalnie z tym tsh ;( i mam ochotę płakać, boję się,że przez to coś pójdzie nie tak, tym bardziej wiele się słyszy,że tarczyca nie służy ciąży , ma któraś z was taką wysoką ?

Ty to jeszcze nie masz takiego wysokiego . Koleżanka z pracy miała 7,6 tsh i dostała eutyrox najniższa dawkę na krótki czas

Dobra trochę ochłonęłam z tej radości.
Trochę mnie martwią te krwiaczki, ma lub miała któraś też? Kiedy powinny się wchłonąć? Czy w związku z tym mogę planować jakieś wakacje, chociaż nad Polskim morzem, czy lepiej odpuścić?
Mój mąż już mówi żebyśmy sobie odpuścili skoro ja ani drzwigać ani przemęczać się a w aucie mi się robi teraz niedobrze jak jeżdżę jako pasażer. Do tej pory nic nie rezerwowałam bo nie wiedziałam jak z ciążą a teraz nadal się boję...

Ja mam kolejną wizytę za 2 tygodnie 30 czerwca i dostałam cała listę badań do zrobienia:
grupa krwi (tu na szczęście już mam oznaczoną)
morfologia
mocz
glukoza
wr
hbs
hcv
tsh

Krwiaczki lubią odpoczynek . Nie można się forsować . Ja tez miałam i miałam zalecenia zeby niczego nie dźwigać a oszczędny tryb pomaga im się wchłonąć .

Dziewczyny a climatyzolum czy jakos tak na infekcje pochwy tez mozna w ciazy zewnętrzne smarowac?
Mnie lekarz powiedział kiedyś, ze clotrimazolum nie należy stosować w pierwszym trymestrze.
Ale jak sie zapowiada mocniejsza infekcja, to do lekarza po Nystatynę, którą jak najbardziej można przyjmować.
Ja kiedyś byłam w podbramkowej sytuacji i nie mogłam iść od razu do gina, to wbiłam do rodzinnego, powiedziałam o co kaman i dostałam receptę na dwa opakowania leku :)

Mnie lekarz powiedział kiedyś, ze clotrimazolum nie należy stosować w pierwszym trymestrze.
Ale jak sie zapowiada mocniejsza infekcja, to do lekarza po Nystatynę, którą jak najbardziej można przyjmować.
Ja kiedyś byłam w podbramkowej sytuacji i nie mogłam iść od razu do gina, to wbiłam do rodzinnego, powiedziałam o co kaman i dostałam receptę na dwa opakowania leku :)
Ale mi chodzi o.masc ta z wierzchu chyba jak srom sie posmaruje nic sie nie stanie

reklama
Do góry