Aneczka85_01
Fanka BB :)
Ja na razie wole sie nie nastawić i tak tej becie nie wierze do końca. To tsh mnie martwi
Jakie masz tsh ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na razie wole sie nie nastawić i tak tej becie nie wierze do końca. To tsh mnie martwi
ja się załamałam totalnie z tym tsh ;( i mam ochotę płakać, boję się,że przez to coś pójdzie nie tak, tym bardziej wiele się słyszy,że tarczyca nie służy ciąży , ma któraś z was taką wysoką ?
Dobra trochę ochłonęłam z tej radości.
Trochę mnie martwią te krwiaczki, ma lub miała któraś też? Kiedy powinny się wchłonąć? Czy w związku z tym mogę planować jakieś wakacje, chociaż nad Polskim morzem, czy lepiej odpuścić?
Mój mąż już mówi żebyśmy sobie odpuścili skoro ja ani drzwigać ani przemęczać się a w aucie mi się robi teraz niedobrze jak jeżdżę jako pasażer. Do tej pory nic nie rezerwowałam bo nie wiedziałam jak z ciążą a teraz nadal się boję...
Ja mam kolejną wizytę za 2 tygodnie 30 czerwca i dostałam cała listę badań do zrobienia:
grupa krwi (tu na szczęście już mam oznaczoną)
morfologia
mocz
glukoza
wr
hbs
hcv
tsh
Mnie lekarz powiedział kiedyś, ze clotrimazolum nie należy stosować w pierwszym trymestrze.Dziewczyny a climatyzolum czy jakos tak na infekcje pochwy tez mozna w ciazy zewnętrzne smarowac?
Tylko paracetamol, apap.Hej, boli mnie ząb... jakie tabletki przeciwbólowe można zażywać w ciąży ??
Ale mi chodzi o.masc ta z wierzchu chyba jak srom sie posmaruje nic sie nie stanieMnie lekarz powiedział kiedyś, ze clotrimazolum nie należy stosować w pierwszym trymestrze.
Ale jak sie zapowiada mocniejsza infekcja, to do lekarza po Nystatynę, którą jak najbardziej można przyjmować.
Ja kiedyś byłam w podbramkowej sytuacji i nie mogłam iść od razu do gina, to wbiłam do rodzinnego, powiedziałam o co kaman i dostałam receptę na dwa opakowania leku
Moja siostra ma 9 ale nie jest w ciąży jutro idzie do lekarzaTy to jeszcze nie masz takiego wysokiego . Koleżanka z pracy miała 7,6 tsh i dostała eutyrox najniższa dawkę na krótki czas
Tylko paracetamol, apap.
Wszystkie inne są niepewne.