reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dobra trochę ochłonęłam z tej radości.
Trochę mnie martwią te krwiaczki, ma lub miała któraś też? Kiedy powinny się wchłonąć? Czy w związku z tym mogę planować jakieś wakacje, chociaż nad Polskim morzem, czy lepiej odpuścić?
Mój mąż już mówi żebyśmy sobie odpuścili skoro ja ani drzwigać ani przemęczać się a w aucie mi się robi teraz niedobrze jak jeżdżę jako pasażer. Do tej pory nic nie rezerwowałam bo nie wiedziałam jak z ciążą a teraz nadal się boję...

Ja mam kolejną wizytę za 2 tygodnie 30 czerwca i dostałam cała listę badań do zrobienia:
grupa krwi (tu na szczęście już mam oznaczoną)
morfologia
mocz
glukoza
wr
hbs
hcv
tsh
Tika gratulacje. Ja bym pojechała na wakacje w koncu jedziesz zeby odpocząć a nie dźwigać.

ja się załamałam totalnie z tym tsh ;( i mam ochotę płakać, boję się,że przez to coś pójdzie nie tak, tym bardziej wiele się słyszy,że tarczyca nie służy ciąży , ma któraś z was taką wysoką ?
Hej,
Ja mam wysokie tsh bo 2,91 i tez się martwię, a dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę jaka mialam, lekarka kazala mi zwiekszyc dawkę leku,a nastepne dopiero bede miala ok 8 sierpnia,bo nie mieszkam w pl i czekam na koleżankę zeby mi przywiozla takze masakra..poki co jutro wracam z urlopu i będę szukala endokrynologa na miejscu.

Hej,
Ja mam wysokie tsh bo 2,91 i tez się martwię .a dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę jaka mialam, lekarka kazala.mi zwiekszyc dawkr leku a nastepne dopiero bede miala ok 8 sierpnia bo nir mieezkam w pl i czekam na koleżankę zeby mi przywiozla takze masakra..poki co jutro wracam z urlopu i będę szukala endokrynologa na miejscu.
Ja mam 4.89

Zbijalas TSH w ciąży? Sa jakies skutki uboczne tych lekow? Moje tez nie przekracza dużo norm, ale w necie tyle piszą o tym za dużym TSH :( Jak nie bakteria, to dziwne kucia, jak nie kucia to teraz to TSH... Same zmartwienia w tej ciąży, myślicie ze mogę poczekać do wizyty 24.07? Nie mogę wczesniej dostać sie do mojej lekarki, a tez iść calkiem do byle kogo tez mnie nie przekonuje :(

Ja biorę Letrox i szybko spada :-) nie ma żadnych skutków ubocznych. W ciąży koniecznie trzeba brać żeby utrzymać tsh i ft4 na odpowiednim poziomie, bo lubi skakać

reklama
Do góry