kwasek
Fanka BB :)
to ja teraz na NFZ i ciężarne mają pierwszeństwo, co oczywiście wkurza wszystkich innych czekającychU.mojego czasem czekalam 2,5 h teraz zemienilam lekarza zobaczymy jak u tego drugiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja teraz na NFZ i ciężarne mają pierwszeństwo, co oczywiście wkurza wszystkich innych czekającychU.mojego czasem czekalam 2,5 h teraz zemienilam lekarza zobaczymy jak u tego drugiego
Tak słyszałam zawsze miałam kolo 1,5Moze to byc przyczyna wypadania włosów co nie?
ale nie spada nie wiadomo czemu tyle wzrosła może nie ma co tracić nadzieiBeta słaba.... 9.07 4489
Dzisiaj 6373
Nie wytrzymam....
Idź do lekarza. Da leki na zabicie jesli bedzie uważał ze jest ten za wysokie. Nie martw sie na zapas ! :*ja się załamałam totalnie z tym tsh ;( i mam ochotę płakać, boję się,że przez to coś pójdzie nie tak, tym bardziej wiele się słyszy,że tarczyca nie służy ciąży , ma któraś z was taką wysoką ?
Kochana współczuję, nie wiem co mogłabym więcej napisaćBeta słaba.... 9.07 4489
Dzisiaj 6373
Nie wytrzymam....
Może to pomyłka? Nie stresuj się niepotrzebnie. Leć do lekarza albo powtórz betę. Uszy w gore, beta nie spadła :*Beta słaba.... 9.07 4489
Dzisiaj 6373
Nie wytrzymam....
Oj to nie pomyłka.. Jak na 6tydz 3 dz. Malutka. Nie ma co ukrywać. I się oszukiwać. Czekam na odp gin kiedy usg. Miałam mieć za tydzień.Może to pomyłka? Nie stresuj się niepotrzebnie. Leć do lekarza albo powtórz betę. Uszy w gore, beta nie spadła :*