reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny tez macie takie duze ob? Czytalam,ze to wynik ciąży,ze moze utrzymywać sie do 11tyg. Wyniki z morfologi i moczu ok, czekam teraz na bete i tsh

Mi w poprzedniej ciazy ginekolog powiedzial ze ob sie w ciazy nie robi, bo wyniki sa zaklamane.

Dziewczyny prosze o kciuki, siedze pod gqbinetem, ale jest spore opoznienie. Staram sie przygotowac na kazdy scenariusz ale niezaleznie jaki on jest chce mi sie ze stresu ryczec.

Bedzie dobrze:)

Dziewczyny prosze o kciuki, siedze pod gqbinetem, ale jest spore opoznienie. Staram sie przygotowac na kazdy scenariusz ale niezaleznie jaki on jest chce mi sie ze stresu ryczec.
Trzymam kciuki &&& to mnie najbardziej wkurza u ginekologow kolejki czlowiek stres ma a tu wiecznie idzie czekac , mimo ze chodzę prywatnie na godzine

Trzymam kciuki &&& to mnie najbardziej wkurza u ginekologow kolejki czlowiek stres ma a tu wiecznie idzie czekac , mimo ze chodzę prywatnie na godzine
Właśnie dlatego w tej ciąży chodzę glownie prywatnie mimo że byłam bardzo zadowolona z NFZ. U nas na nfz to nie ma na godziny tylko przychodzisz i czekasz. Brałam książkę i czekalm czasem nawet 3godz! Ale jak teraz mam dziecko to nie mogę sobie pozwolić na to żeby tyle czasu tracić w kolejkach.

Co miesiąc krew i mocz ,nigdy tak często nie robilam żaden lekarz mnie tak nie kierował chyba zalezy od lekarza
Tez mysle, ze zalezy od lekarza.
W pierwszej ciazy prywatnie prowadzonej badania mialam co 2 miesiace, w kolejnych na NFZ co miesiac. Moim zdaniem w ostatnim trymestrze zwlaszcza powinno sie czesciej sprawdzac krew i mocz.

Ja tez prywatnie na Godwin, ale on ma takie oblozenie ze czas z godzine tez ba czekac na wizyte.
To wynika tez z tego ze swojej pacjentce nie odmowi. Wypada monitoring cyklu w dany dzien, albo cos sie dzieje to nie ma zmiluj I musi sie w dany dzien znalezc miejsce.

reklama
Do góry