Mnie też głowa tak bolała że masakrsMoze podnosilas glowe zanim zeszlo znieczulenie? Dlatego bol
reklama
tikatukatam
Fanka BB :)
Dziewczyny prosze o kciuki, siedze pod gqbinetem, ale jest spore opoznienie. Staram sie przygotowac na kazdy scenariusz ale niezaleznie jaki on jest chce mi sie ze stresu ryczec.
Dziewczyny tez macie takie duze ob? Czytalam,ze to wynik ciąży,ze moze utrzymywać sie do 11tyg. Wyniki z morfologi i moczu ok, czekam teraz na bete i tsh
Mi w poprzedniej ciazy ginekolog powiedzial ze ob sie w ciazy nie robi, bo wyniki sa zaklamane.
Dziewczyny prosze o kciuki, siedze pod gqbinetem, ale jest spore opoznienie. Staram sie przygotowac na kazdy scenariusz ale niezaleznie jaki on jest chce mi sie ze stresu ryczec.
Bedzie dobrze
Trzymam kciuki &&& to mnie najbardziej wkurza u ginekologow kolejki czlowiek stres ma a tu wiecznie idzie czekac , mimo ze chodzę prywatnie na godzineDziewczyny prosze o kciuki, siedze pod gqbinetem, ale jest spore opoznienie. Staram sie przygotowac na kazdy scenariusz ale niezaleznie jaki on jest chce mi sie ze stresu ryczec.
GrstulacjdGratulacje!!!
adgam1986
Aktywna w BB
Właśnie dlatego w tej ciąży chodzę glownie prywatnie mimo że byłam bardzo zadowolona z NFZ. U nas na nfz to nie ma na godziny tylko przychodzisz i czekasz. Brałam książkę i czekalm czasem nawet 3godz! Ale jak teraz mam dziecko to nie mogę sobie pozwolić na to żeby tyle czasu tracić w kolejkach.Trzymam kciuki &&& to mnie najbardziej wkurza u ginekologow kolejki czlowiek stres ma a tu wiecznie idzie czekac , mimo ze chodzę prywatnie na godzine
Jaasna
Gratuluje!Zrobiłam test, dodatni jutro pójdę na betę
Jaasna
Tez mysle, ze zalezy od lekarza.Co miesiąc krew i mocz ,nigdy tak często nie robilam żaden lekarz mnie tak nie kierował chyba zalezy od lekarza
W pierwszej ciazy prywatnie prowadzonej badania mialam co 2 miesiace, w kolejnych na NFZ co miesiac. Moim zdaniem w ostatnim trymestrze zwlaszcza powinno sie czesciej sprawdzac krew i mocz.
tikatukatam
Ja tez prywatnie na Godwin, ale on ma takie oblozenie ze czas z godzine tez ba czekac na wizyte.
To wynika tez z tego ze swojej pacjentce nie odmowi. Wypada monitoring cyklu w dany dzien, albo cos sie dzieje to nie ma zmiluj I musi sie w dany dzien znalezc miejsce.
To wynika tez z tego ze swojej pacjentce nie odmowi. Wypada monitoring cyklu w dany dzien, albo cos sie dzieje to nie ma zmiluj I musi sie w dany dzien znalezc miejsce.
reklama
mala-rybka
Trzymam zaciśnięte [emoji4], i czekam na dobre wieści
Podziel się: