Wlasnie to prawidłowy czas, a jak przeszlas cesarke? Bolalo cie mocno po?Ja mialam ale w marcu 2017. Teraz mam termin na koniec lutego wiec odstep by byl dwa lata bez miesiąca
reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
mala-rybka
Moje cesarki nie bolały jakoś mocno, ale po F mnie tak głowa bolała, że ruszać się nie mogłam [emoji33] do tego z N miałam problem z karmieniem, bo butle poczuła [emoji849] dlatego chciałabym spróbować naturalnie, kto wie, może się udaWlasnie to prawidłowy czas, a jak przeszlas cesarke? Bolalo cie mocno po?
Ja tez mialam cc, ale w tamtym roku rodzilam naturalnie tylko w 18 tyg, może nie czulam tego jak przechodzi dziecko, bo było małe,ale rodzilam 12 h w bólach wiec mam juz jakieś porównanie i żadne z rozwiązań nie jest przyjemne. Po cc tez ciężko znosilam dojście do siebie nie wiem od czego to zależy. Teraz nie wiem co będzieJa miałam 2cc ale odstęp po 5 lat i teraz tak samo 5 lat prawie, chciałabym naturalnie urodzić, może Tobie @serena22 tez się uda... Jest fajna grupa na fb " naturalnie po cesarce grupa wsparcia " są dziewczyny tam które mają krótki odstęp czasu od CC do drugiego porodu
mala-rybka
Z F miałam ten problem... ale cycek i maści dawały radę [emoji123]Jedynki i dwojki szly bezobjawowo a teraz masakra. Daje jej ibum i smaruje żelami i troche pomaga ale na chwile
mala-rybka
@Adeline89 jednak chyba natura jest lepsza od cięcia [emoji6] może przyjemne nie jest, ale zgodne z naturą
Tez mialam taki problem niby mleka miałam duzo bo juz leciało mi przed cc, ale maly słabo przybieral, zaczelam dodatkowo podawać butle i ja wybral wtedy, bo latwiej leci wiadomo. Po cc caly tydzien stekalam nie prostowalam sie az słabo mi było, to miesiąca mialam problemy z podnoszeniem sie z lozka, pozniej zlecialoMoje cesarki nie bolały jakoś mocno, ale po F mnie tak głowa bolała, że ruszać się nie mogłam [emoji33] do tego z N miałam problem z karmieniem, bo butle poczuła [emoji849] dlatego chciałabym spróbować naturalnie, kto wie, może się uda
No pewnie tak, chociaz sie urodzi to z glowy już i mozna chodzic kolo dziecka zrobić cos,a ja musialam czekac na maluszka zeby moc sie zajmować. Akurat wybór cc nie był moim przez wzgląd na poronienia ,krzywy kręgosłup i duże dziecko lekarze tak zdecydowali.@Adeline89 jednak chyba natura jest lepsza od cięcia [emoji6] może przyjemne nie jest, ale zgodne z naturą
mala-rybka
U mnie pierwszy poród był bez postępu, leżałam po odejściu wód 10h pod oksytocyna,N nie była wstawiona w kanał, więc musiałam leżeć... Gdybym była bardziej oczytana to drugi poród byłby naturalny, ale miałam pracę magisterską do napisania, obrona, zaliczenie semestru i pewnie to też zdecydowało o CC na zimno... A teraz nawet jakby CC miało być, to idę z rozkręcona akcja [emoji6] ale człowiek był młody i głupi i na wyżej wymieniona grupę trafiłam chyba rok temu
reklama
aga6
Ja bezproblemowo. O 9:20 mialam planowane cc a kolo 18 juz bylam pod prysznicem. Nastepnego dnia lecialam na przecuwbolowych i troche bolalo ale do zniesienia ;-) ogolnie milo wspominamWlasnie to prawidłowy czas, a jak przeszlas cesarke? Bolalo cie mocno po?
Podziel się: