Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Dziewczyny umrę że stresu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na ząbki nic nie pomaga? Wiem co czujesz, mój młody tak zęby przechodziłJeej dziewczyny ale mam hardcore. Córce kilka zębów na raz idzie -.- krzyczy, placze.. juz nie wiem jak biednej ulzyc
Jedynki i dwojki szly bezobjawowo a teraz masakra. Daje jej ibum i smaruje żelami i troche pomaga ale na chwileA na ząbki nic nie pomaga? Wiem co czujesz, mój młody tak zęby przechodził
Ja czekam tez na bete takze wiem co czujesz, ide zaraz spać na dwie godziny jak sie obudze to moze bedzieDziewczyny umrę że stresu
A spróbuj wsadzić gryzaka 2min do zamrażarki, albo 20 min do lodówki - to fajnie dziąsła chłodziJedynki i dwojki szly bezobjawowo a teraz masakra. Daje jej ibum i smaruje żelami i troche pomaga ale na chwile
Probowalam xD gardzi gryzakami -.-A spróbuj wsadzić gryzaka 2min do zamrażarki, albo 20 min do lodówki - to fajnie dziąsła chłodzi
Powinno nawet sie do dwóch lat odczekać po cesarce, bo to jest ryzyko dla matki jak i dziecka, w sumie dobrze ze już chociaz te 5 miesięcy minelo bo po czterech te szwy sie w srodku rozpuszczaja. Na pewno sa takie osoby co mialy podobna sytuacje, moim zdaniem będziesz musiala sie bardzo oszczedzacDziewczyny któraś z Was w ostatnim czasie miała cesarkę a spodziewa się kolejnego dziecka? Jstem 5 miesięcy po cesarce i podejrzewam że mogę być w ciąży.Bardzo się boję,bo lekarz kazał odczekać minimum rok.
Ja mialam ale w marcu 2017. Teraz mam termin na koniec lutego wiec odstep by byl dwa lata bez miesiącaDziewczyny któraś z Was w ostatnim czasie miała cesarkę a spodziewa się kolejnego dziecka? Jstem 5 miesięcy po cesarce i podejrzewam że mogę być w ciąży.Bardzo się boję,bo lekarz kazał odczekać minimum rok.