Co miesiąc krew i mocz ,nigdy tak często nie robilam żaden lekarz mnie tak nie kierował chyba zalezy od lekarzaNa nfz masz wszystkie badania bezpłatne więc opłaca się jak najbardziej. Prywatnie możesz chodzić na usg. Ktoras z dziewczyn pisała o 300 zl ale nie jestem pewna czy to wszystkie. Poza tym krew i mocz robisz co mc.
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Na nfz masz wszystkie badania bezpłatne więc opłaca się jak najbardziej. Prywatnie możesz chodzić na usg. Ktoras z dziewczyn pisała o 300 zl ale nie jestem pewna czy to wszystkie. Poza tym krew i mocz robisz co mc.
Ja też co wizytę (średnio co 3-4 tyg robiłam badania podstawowe - krew, mocz). Ja je robiłam prywatnie - mam taką klinikę pod domem niedaleko i koszt tych dwóch badań to było niecałe 20 zł wiec było mnie stać. Grupe krwi miałam.
Ja chodziłam do lekarki na NFZ i bardzo sobie chwalę. Mam taką swoją ulubioną, konkretną babeczkę i za nic nie chce innego lekarza.
Gratulacje [emoji846]Zrobiłam test, dodatni jutro pójdę na betę
kwasek
jak to powiedział lekarz pieczątka nie z tej str, to przy okazji kłucia zrobimy noweGrupy krwi nowej nie trzeba robic, o ile caly czas masz ta kartke z wynikiem, bo na slowo nie uwierza. Wiadomo ze grupa krwi ci sie nie zmieni, wiec stare badania moga byc, ale inne rzeczy juz trzeba robic na swiezo.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
GratulacjeZrobiłam test, dodatni jutro pójdę na betę
A za wszystkie dzisiejsze wizyty i bety trzymam mocno kciuki
kwasek
chodząc prywatnie miałam chyba co drugi mies. robione badania krwi, mocz chyba z 2 razy oddawałam. teraz jak byłam to lekarz od razu dał skierowanie na wszystko co się dało, i już zostałam poinformowana że państwowo to nie ma kłucia co mies.Co miesiąc krew i mocz ,nigdy tak często nie robilam żaden lekarz mnie tak nie kierował chyba zalezy od lekarza
No właśnie ja tez kojarzę ,ze w ciąży maks 4 razy bylamchodząc prywatnie miałam chyba co drugi mies. robione badania krwi, mocz chyba z 2 razy oddawałam. teraz jak byłam to lekarz od razu dał skierowanie na wszystko co się dało, i już zostałam poinformowana że państwowo to nie ma kłucia co mies.
Nowalijka00
Aktywna w BB
Ja chodzę prywatnie, ale moja ginekolog jest ordynatorem w szpitalu i wiem, że często kieruje pacjentki do siebie na szpital i tam wypisuje skierowania żeby było taniej
reklama
A ja mialam w luxmedzie co mc.No właśnie ja tez kojarzę ,ze w ciąży maks 4 razy bylam
Podziel się: