reklama
Ja grupę krwi mam od 2009 roku i nikt nigdy nie kazal mi robic nowejjak chodzi się prywatnie to trzeba płacić, no przynajmniej ja musiałam ale w zeszłym tyg byłam na wizycie na nfz i zalecił mi zrobić wszystko przy jednym pobraniu krwi i nic nie płaciłam. Niestety przy każdej ciąży trzeba robić nowe badania. Mi nawet nie przyjął grupy krwi, bo musi byc ich karteczka i pieczątka.
Moze wchlonelo, tak tez czasem dzieje sie przy ciazach blizniaczych ze wchłaniaJak to możliwe ze puste jajo skoro był pęcherzyk i ciałko żółte i robił się zarodek
Ja grupę krwi mam od 2009 roku i nikt nigdy nie kazal mi robic nowej
Grupy krwi nowej nie trzeba robic, o ile caly czas masz ta kartke z wynikiem, bo na slowo nie uwierza. Wiadomo ze grupa krwi ci sie nie zmieni, wiec stare badania moga byc, ale inne rzeczy juz trzeba robic na swiezo.
Ja wlasnie wracam do domu teraz trzeba czekac na wynikiGrupy krwi nowej nie trzeba robic, o ile caly czas masz ta kartke z wynikiem, bo na slowo nie uwierza. Wiadomo ze grupa krwi ci sie nie zmieni, wiec stare badania moga byc, ale inne rzeczy juz trzeba robic na swiezo.
agrafka07
Fanka BB :)
Hej, dziewczyny! Dawno się nie odzywałam, bo choć wiem o ciąży już od 2 tygodni, to w porównaniu z Wami u mnie wciąż jeszcze na wszystko za wcześnie. Ale dzisiaj już będę dzwonić do lekarza i spróbuję umówić pierwszą wizytę na za tydzień. Więc może w końcu będę miała o czym z Wami rozmawiać.
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Witaj w klubie. Wyniki w internecie także uff... Aż że stresu to miałam tak mało moczu że nie wiem czy tyle się nada do badania. pielęgniarka wzięła i mówiła że ok.Ja wlasnie wracam do domu teraz trzeba czekac na wyniki
To jak u mnie beta i dopiero bede czekac na wizyte jesli bedzie okHej, dziewczyny! Dawno się nie odzywałam, bo choć wiem o ciąży już od 2 tygodni, to w porównaniu z Wami u mnie wciąż jeszcze na wszystko za wcześnie. Ale dzisiaj już będę dzwonić do lekarza i spróbuję umówić pierwszą wizytę na za tydzień. Więc może w końcu będę miała o czym z Wami rozmawiać.
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Ja mam też gr krwi... Ale poprzednio poronilam a mam konflikt z mężem. Bo mam rh minus a on plus... I w nowym oznaczeniu gr krwi oznacza się ewentualnie występujące nowe przeciwciała bo nie dostałam immunoglobuliny żadnej ponieważ było wczesne poronienie i samoistne.Ja grupę krwi mam od 2009 roku i nikt nigdy nie kazal mi robic nowej
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ktos pytal o lekarzy ja chodze na NFZ i chwale sobie jak narazie mam wizyty co tydzień (pewno przez poprzednie poronienie i plemienia na początku ) na każdej wizycie mam usg a i do osrodka mam 5min spacerkiem.
Jesli chodzi o ubranka to ja w styczniu jak poroniłam to dzien predzej kupilam ubranko a na drugi dzien zaczelam plamic tylko jak tak pomysle to juz wczesnej musialo byc nie tak bo jak byłam kilka dni predzej na wizycie to serduszko jeszcze nie bilo a powinno juz bic teraz narazie jestem ostrozna nie ogladam ubranek ,wózków i innych cudownych rzeczy dla malenstwa ale nie mowie ze bede czekac do konca mysle ze jak już bede znala płeć to powoli bede kupowala mimo ze strach bedzie zawsze dopoki się nie urodzi.
Wozek mam zamiar kupic uzywany.
Jesli chodzi o ubranka to ja w styczniu jak poroniłam to dzien predzej kupilam ubranko a na drugi dzien zaczelam plamic tylko jak tak pomysle to juz wczesnej musialo byc nie tak bo jak byłam kilka dni predzej na wizycie to serduszko jeszcze nie bilo a powinno juz bic teraz narazie jestem ostrozna nie ogladam ubranek ,wózków i innych cudownych rzeczy dla malenstwa ale nie mowie ze bede czekac do konca mysle ze jak już bede znala płeć to powoli bede kupowala mimo ze strach bedzie zawsze dopoki się nie urodzi.
Wozek mam zamiar kupic uzywany.
Podziel się: