reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
jejku dziewczyny, piszecie o becie, szczerze nigdy nie robiłam zawsze tylko test i usg u gina.
Trzymam kciuki za wszystkie badania!!!!

reklama
jak chodzi się prywatnie to trzeba płacić, no przynajmniej ja musiałam ale w zeszłym tyg byłam na wizycie na nfz i zalecił mi zrobić wszystko przy jednym pobraniu krwi i nic nie płaciłam. Niestety przy każdej ciąży trzeba robić nowe badania. Mi nawet nie przyjął grupy krwi, bo musi byc ich karteczka i pieczątka.
Ja grupę krwi mam od 2009 roku i nikt nigdy nie kazal mi robic nowej

Hej, dziewczyny! Dawno się nie odzywałam, bo choć wiem o ciąży już od 2 tygodni, to w porównaniu z Wami u mnie wciąż jeszcze na wszystko za wcześnie. Ale dzisiaj już będę dzwonić do lekarza i spróbuję umówić pierwszą wizytę na za tydzień. Więc może w końcu będę miała o czym z Wami rozmawiać. :)

Hej, dziewczyny! Dawno się nie odzywałam, bo choć wiem o ciąży już od 2 tygodni, to w porównaniu z Wami u mnie wciąż jeszcze na wszystko za wcześnie. Ale dzisiaj już będę dzwonić do lekarza i spróbuję umówić pierwszą wizytę na za tydzień. Więc może w końcu będę miała o czym z Wami rozmawiać. :)
To jak u mnie beta i dopiero bede czekac na wizyte jesli bedzie ok

Ja grupę krwi mam od 2009 roku i nikt nigdy nie kazal mi robic nowej
Ja mam też gr krwi... Ale poprzednio poronilam a mam konflikt z mężem. Bo mam rh minus a on plus... I w nowym oznaczeniu gr krwi oznacza się ewentualnie występujące nowe przeciwciała bo nie dostałam immunoglobuliny żadnej ponieważ było wczesne poronienie i samoistne.

reklama
Ktos pytal o lekarzy ja chodze na NFZ i chwale sobie jak narazie mam wizyty co tydzień (pewno przez poprzednie poronienie i plemienia na początku ) na każdej wizycie mam usg a i do osrodka mam 5min spacerkiem.

Jesli chodzi o ubranka to ja w styczniu jak poroniłam to dzien predzej kupilam ubranko a na drugi dzien zaczelam plamic tylko jak tak pomysle to juz wczesnej musialo byc nie tak bo jak byłam kilka dni predzej na wizycie to serduszko jeszcze nie bilo a powinno juz bic teraz narazie jestem ostrozna nie ogladam ubranek ,wózków i innych cudownych rzeczy dla malenstwa ale nie mowie ze bede czekac do konca mysle ze jak już bede znala płeć to powoli bede kupowala mimo ze strach bedzie zawsze dopoki się nie urodzi.
Wozek mam zamiar kupic uzywany.

Do góry