reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
mala-rybka
Dziewczyny spokojnie, dla zdrowych kobiet zdenerwowanie, czy lekki wysyłek to nic
@Adeline89 nie martw się na zapas, brzuch będzie czas od czasu bolał to norma, ja jak zdenerwuje się bez ciąży to mnie boli [emoji6] nie zamartwiaj się wszystkim, lepiej ochłonąć i będzie OK
@Adeline89 nie martw się na zapas, brzuch będzie czas od czasu bolał to norma, ja jak zdenerwuje się bez ciąży to mnie boli [emoji6] nie zamartwiaj się wszystkim, lepiej ochłonąć i będzie OK
judytka777
Hej ja tez spania nie mam[emoji53]nie poznaję się .przecież ja uwielbiam spać [emoji24]czy można uznać to za objaw?[emoji38]
Jaasna
Ja mam tak samo :/Hej ja tez spania nie mam[emoji53]nie poznaję się .przecież ja uwielbiam spać [emoji24]czy można uznać to za objaw?[emoji38]
Tydzien po owulacji zaczelam wczesnie wstawac, mimo tego ze pozno sie kladlam spac.
Taka bezsennosc w ciazy jest normalna, choc dla mnie to nowosc, bo w poprzednich ciazach nie mialam tego objawu.
mala-rybka
Ja mam czas spania między 10 a 11, potem druga drzemka między 14 a 15 [emoji23][emoji23][emoji23]
mala-rybka
Jadę po hot dogi, nareszcie spełnię swoją zachciankę [emoji39] no muszę powiedzieć, że po 2 dniach ochoty na hot doga, to szybko dobrego sklepu idę [emoji23]
adgam1986
Aktywna w BB
Hej dziewczyny
A ja tylko chciałam napisać ze jak jesteście gdzieś zgłoszone jako dawca np szpiku w dkms, to trzeba ich poinformować bo Was wtedy wyłączną na 15 miesięcy z bazy.
a Mój mąż szedł na 6 do pracy i muszę sama mieszkanie dziś ogarnąć a takiego mam lenia dzis
A ja tylko chciałam napisać ze jak jesteście gdzieś zgłoszone jako dawca np szpiku w dkms, to trzeba ich poinformować bo Was wtedy wyłączną na 15 miesięcy z bazy.
a Mój mąż szedł na 6 do pracy i muszę sama mieszkanie dziś ogarnąć a takiego mam lenia dzis
reklama
mala-rybka
Ja to bym jadła, ale nie wiem co [emoji33][emoji33][emoji33]Ja zachcianek jeszcze nie mam, za to apetyt mi dopisuje
Wszystko mi smakuje i o tyledobrze ze nie wymiatam jak odkurzacz, to moze waga tak szybko nie poszybuje w gore
A Tobie to tylko zazdrościć [emoji16] też bym tak chciała
Podziel się: