reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej. Juz jest nas kilka na FB. Jeśli któraś z Was jeszcze chce dołączyć do grupy (grupa tajna), dodajcie do znajomych: Lena Iwa :)

Dziewczyny chciałam was bardzo przeprosić za moje wczorajsze smutne posty . Widzę ze was naszło na wspominki ( nie miłe wspominki ) . Nie możecie się teraz denerwować , musicie wierzyć ze będzie dobrze . Ja mam dzisiaj wizytę o 17 i będzie wszystko wiadomo . Niewiem dlaczego ale się łudzę ze ta beta to jakaś wielka pomyłka . Trzymajcie się i dbajcie o siebie :*
Czasami takie zejscie na ziemie duzo daje bo potrafimy spojrzex na wszystko z innej perspektywy.
Daj koniecznie znac po wizycie! Trzymam kciuki :*

reklama
Czesto wszystko siedzi w glowie.. moze za bardzo chcą. To dziwne ale czesto jak pary juz sie poddają to się udaje.
Zycze zeby im w koncu udalo sie spelnic marzenia o maleństwie :)
Dokładnie to głowa , my staraliśmy się 2 lata . Obsesyjne myślenie , kiedy owulacja, dni plodne,jak przychodziła @ uczucie bezradności,łzy. Jakieś dwa miesiące temu zwątpiłam w to, że się uda, powiedziałam mężowi, że trudno mamy jedną córkę i trzeba się cieszyć . Przestałam liczyć dni płodne czy nie ,przed czy po owulacji i proszę bardzo niespodzianka . Znów będziemy rodzicami . Także , gdy się bardzo chce to nic z tego nie wychodzi, trzeba zluzować, głowę czymś zająć i będzie dobrze

Do góry