Klopoty jakie?Ja przeciwzakezepowe brałam od pozytyqnego testu jednak jak straciłam ciąże to tylko mi zrobiły kłopotu...
reklama
Żebyś wiedziala jak juz dziecko bedzie w moich rekach wtedy poczuje ulgeCo ma być to będzie, odetchniemy z mężem po porodzie [emoji3]
adgam1986
Aktywna w BB
Już masz rozstępy? Może to poprostu stare Ci napęcznialy pod wpływem zwiększonego krążeniaUżywacie czegoś na rozstępy? Ja od 2 tyg się smaruje , a coraz więcej mi rozstępów wychodzi
@Aneczka85_01 a ty kiedy wybierasz się do gina z tymi wynikami, bo coś rzucilo mi sie na glowym ,ze mialam roznice w betach
mala-rybka
Fanka BB :)
Dziewczyny, oby z waszymi maluszkami było wszystko Ok... Od początku do końca
mala-rybka
Co do sexu to ja bym mogła nie kończyć [emoji57] serio...
Nie wiem nie mam pojęcia ale wcześniej ich nie widziałamJuż masz rozstępy? Może to poprostu stare Ci napęcznialy pod wpływem zwiększonego krążenia
Rety ja to nie wiem czy się odważe he he chociaż czasmi to bym po prostu zgwałciła męża [emoji16] pogadamy może później z doktorkiem he heCo do sexu to ja bym mogła nie kończyć [emoji57] serio...
mala-rybka
No mój A niedługo zacznie się mnie bać [emoji23][emoji23][emoji23]Rety ja to nie wiem czy się odważe he he chociaż czasmi to bym po prostu zgwałciła męża [emoji16] pogadamy może później z doktorkiem he he
reklama
Aneczka85_01
@Aneczka85_01 a ty kiedy wybierasz się do gina z tymi wynikami, bo coś rzucilo mi sie na glowym ,ze mialam roznice w betach
Ja dzisiaj będę miała bete a lekarza mam jutro o 17
Podziel się: