reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nie pamiętam ile płaciłam hmmm około 300 zł,nie pamiętam. Kwas foliowy na recepte w dawce 5 mg. Pierw musiałam kilka miesięcy go brać żeby organizm porządnie przyswoił.
O raju to niezle drogie badanie, moim zdaniem po poronieniach wszystkie badania powinny byc bezplatne. Ja bralam kwas foliowy miesiac przed, a z synem dopiero w ciąży

O raju to niezle drogie badanie, moim zdaniem po poronieniach wszystkie badania powinny byc bezplatne. Ja bralam kwas foliowy miesiac przed, a z synem dopiero w ciąży
He he a to tylko jedno badanie a miałam jeszcze inne. Tylko ja ja miałam czekać na nfz zanim się dostanę to podziękowałam bo dziecka to nie wiem kiedy bym się doczekała...wydało się kasy ale w dupie to mam. Póki co mamy co jeść i gdzie mieszkać

He he a to tylko jedno badanie a miałam jeszcze inne. Tylko ja ja miałam czekać na nfz zanim się dostanę to podziękowałam bo dziecka to nie wiem kiedy bym się doczekała...wydało się kasy ale w dupie to mam. Póki co mamy co jeść i gdzie mieszkać
Ale tez nie wszystkie sa darmowe pewnie. Akurat ja nie moge sobie pozwalac na takie wydatki ,a jak piszesz czekac mozna do smierci na nfz. U mnie twierdza ,ze to przypadki skoro urodzilam zdrowe dziecko. Zobaczymy co mi w przyszlym tygodniu ten nowy gin powie. Tak ogólnie pisalam do kolezanki ze leki przeciwzakrzepowe podaje przed 6 tygodniem to mnie wystraszyla ze lekarz jej podawał i przy cc malo sie na stole nie wykrwawila nie wiem czy dostała to samo czy co ,ale teraz mętlik mam w głowie

Ale tez nie wszystkie sa darmowe pewnie. Akurat ja nie moge sobie pozwalac na takie wydatki ,a jak piszesz czekac mozna do smierci na nfz. U mnie twierdza ,ze to przypadki skoro urodzilam zdrowe dziecko. Zobaczymy co mi w przyszlym tygodniu ten nowy gin powie. Tak ogólnie pisalam do kolezanki ze leki przeciwzakrzepowe podaje przed 6 tygodniem to mnie wystraszyla ze lekarz jej podawał i przy cc malo sie na stole nie wykrwawila nie wiem czy dostała to samo czy co ,ale teraz mętlik mam w głowie
Ja przeciwzakezepowe brałam od pozytyqnego testu jednak jak straciłam ciąże to tylko mi zrobiły kłopotu...

reklama
Do góry