aga6
Fanka BB :)
No w tym dla ciezarnych czeka sie dluzej niz w tym zwyklym..Mają. W zasranym LM jest osobny pokój a jak nie to można się wepchac w kolejke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w tym dla ciezarnych czeka sie dluzej niz w tym zwyklym..Mają. W zasranym LM jest osobny pokój a jak nie to można się wepchac w kolejke
HeheNo w tym dla ciezarnych czeka sie dluzej niz w tym zwyklym..
Ja kiedys miałam taki ostry ból pojechalam na IP i okazalo sie ze to jelitaNie były to wzdęcia napewno, żadne rozciąganie też nie nie no to całkiem inny ból...nie wiem. Mam nadzieję, że wszysyko ok z dzidziołkiem. Jeśli się powtórzy to pewnie pojadę na IP
Monia przy braniu dupka czy luteiny lekarze zazwyczaj nie pozwalają na [emoji173]Dzień dobry ja dopiero sie obudzilam. O 6 przebudzam sie na tabletke i śpię dalej.
Trzymam kciuki za.wszystkie dzisiejsze bety i wizyty.
My odkąd mialam to plamienie to nie wspolzyjemy. Ja się bardzo boję....mąż by chcial ale czeka cierpliwie i ma nadzieje ze jutro lekarz wyrazi zgode juz...
Witam przyszle nowe mamusie.
To sie naczekasz troche...Ja juz po wizycie wg OM 4 marzec termin porodu tak jak wyliczylam kolejna wizyta 6 sierpień a usg 22 sierpień wiec się naczekam [emoji14] w przyszłym tyg robie badania z krwi i moczu