reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Tak Kochana, beta tylko z krwi.

Dziwi mnie trochę zachowanie lekarza...bo kurde mniej więcej czasowo jesteśmy na tym samym etapie i u mnie w środę nie było też jeszcze zarodka, a dostałam duphaston ze względu na niski progesteron,a nie plamię. A cały czas plamisz? Zawsze możesz podjechać na IP i powiedzieć że beta pozytywna, a plamisz i boli brzuch i martwisz się bo to pierwsza ciąża. Nie denerwuj się i odpoczywaj !
Ja mialam 22.05 @ i wczoraj byl mini czlowieczek 1mm ale prawdopodobnie owu byla szybciej

reklama
Hejka dziewczyny mogę się przyłączyć? Co prawda mega wcześnie... Ale musi być z gorki a co tam... Jestem 4t2dz... Testy ciążowe wychodziły już w 24dc. Bhcg z wczoraj 450. Kilka dni miałam brudne plamienia i już miałam stresika bo jestem po jednym poronieniu. W razie czego w pon mam ginekologa. No i czekam za usg :) ale to jeszcze troszkę. Jakie macie objawy. Któraś miała plamienia. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie ee?!!!

reklama
Prawda prawda... Wiadomo każdy organizm inny. Ale jest multum kobiet z różnego rodzaju plamieniami które mają już swoje dzieciaczki i my też będziemy miały! Ja biorę już duphaston i luteine. No zobaczymy. W pon gin i też coś więcej będę wiedzieć. Ale na usg może być jeszcze pusto

Do góry