Sandra lekarz wie ze plamisz? Sprawdzałaś przyrost bety? Dobrze zrobić tez progesteron. Nie było nawet pęcherzyka?Hej dziewczyny od niedzieli wiem że jestem w ciąży poleciałam oczywiście już w czwartek do lekarza ale była to końcówka 5 tygodnia i niestety jeszcze nic nie było widać, poleciałam zrobić bętę mam 1020, ale mam plamienia delikatne i bóle brzucha i strasznie się martwię następną wizyta dopiero 12 lipca. Jest to moja pierwsza ciąża pewnie dlatego tak się denerwuje
reklama
sandruszkin
Początkująca w BB
Jak byłam w czwartek to mowilam że mam delikatne plamienie powiedział że skoro nie widać zarodka to może to być od implementacji i żeby się nie martwić i powiedział że póki nic nie widać to leków mi nie może dac. Będę pierwszy raz zrobiłam wczoraj następną zrobię w poniedziałek to będzie wiadomo czy rośnie ale stres mam przeogromny :-(Sandra lekarz wie ze plamisz? Sprawdzałaś przyrost bety? Dobrze zrobić tez progesteron. Nie było nawet pęcherzyka?
A masz możliwość skonsultowac się z innym lekarzem?Jak byłam w czwartek to mowilam że mam delikatne plamienie powiedział że skoro nie widać zarodka to może to być od implementacji i żeby się nie martwić i powiedział że póki nic nie widać to leków mi nie może dac. Będę pierwszy raz zrobiłam wczoraj następną zrobię w poniedziałek to będzie wiadomo czy rośnie ale stres mam przeogromny :-(
sandruszkin
Początkująca w BB
Pewnie w następnym tygodniu tak ale w weekend ginekologa pewnie nie uswiadcze nigdzieA masz możliwość skonsultowac się z innym lekarzem?
sandruszkin
Początkująca w BB
Ogólnie byłam u bardzo dobrego lekarza bardzo polecanego przez znajome którym prowadził ciążę. W poniedziałek zrobię progesteron i betę jeszcze raz. I spróbuje dostać się do jakiegoś lekarza.Pewnie w następnym tygodniu tak ale w weekend ginekologa pewnie nie uswiadcze nigdzie
Przyrost bety teoretycznie sprawdza się co 48 h. Jednak jak zrobisz to w necie jest taki kalkulator to tam możesz wrzucić wyniki. Leż i oszczędzaj się. Kiedy miałaś ostatnią @ i jak długie masz cykle?Jak byłam w czwartek to mowilam że mam delikatne plamienie powiedział że skoro nie widać zarodka to może to być od implementacji i żeby się nie martwić i powiedział że póki nic nie widać to leków mi nie może dac. Będę pierwszy raz zrobiłam wczoraj następną zrobię w poniedziałek to będzie wiadomo czy rośnie ale stres mam przeogromny :-(
sandruszkin
Początkująca w BB
Ostatnia miesiączke miałam 24 maja i cykle mam koło 29 dni. A jak sprawdzanie betę tylko z krwi w laboratorium czy jest jeszcze jakiś sposób?Przyrost bety teoretycznie sprawdza się co 48 h. Jednak jak zrobisz to w necie jest taki kalkulator to tam możesz wrzucić wyniki. Leż i oszczędzaj się. Kiedy miałaś ostatnią @ i jak długie masz cykle?
Tak Kochana, beta tylko z krwi.Ostatnia miesiączke miałam 24 maja i cykle mam koło 29 dni. A jak sprawdzanie betę tylko z krwi w laboratorium czy jest jeszcze jakiś sposób?
Dziwi mnie trochę zachowanie lekarza...bo kurde mniej więcej czasowo jesteśmy na tym samym etapie i u mnie w środę nie było też jeszcze zarodka, a dostałam duphaston ze względu na niski progesteron,a nie plamię. A cały czas plamisz? Zawsze możesz podjechać na IP i powiedzieć że beta pozytywna, a plamisz i boli brzuch i martwisz się bo to pierwsza ciąża. Nie denerwuj się i odpoczywaj !
sandruszkin
Początkująca w BB
Nie plamienie mam malutkie i nie cały czas tylko ten brzuch boli i mnie martwi.Tak Kochana, beta tylko z krwi.
Dziwi mnie trochę zachowanie lekarza...bo kurde mniej więcej czasowo jesteśmy na tym samym etapie i u mnie w środę nie było też jeszcze zarodka, a dostałam duphaston ze względu na niski progesteron,a nie plamię. A cały czas plamisz? Zawsze możesz podjechać na IP i powiedzieć że beta pozytywna, a plamisz i boli brzuch i martwisz się bo to pierwsza ciąża. Nie denerwuj się i odpoczywaj !
reklama
Też mnie to dziwi. Ale niektórzy lekarze maja takie podejście we wczesnej ciąży.Tak Kochana, beta tylko z krwi.
Podziel się: