reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kurczę pojechałam na Izbę przyjęć i okazuje się że ciąża pozamaciczna [emoji23] czekam na decyzję co dalej ale dzidziusia już teraz się nie doczekam [emoji23]
Ojej, dobrze, że pojechałaś jednak. Przykro mi [emoji853]
Ann_ w 100 % się z Tobą zgadzam i tu nie chodzi o straszenie kogoś tylko uświadomienie, że każde plamienie to juz lekki alarm.
Z moimi objawami to też dziwnie bo kolejna ciąża,a czuję się najlepiej. Piersi tylko troszkę bolą, czasem zamdli,a ogólnie ok.
Nawet jak nie mamy wpływu na dalsze losy ciąży to odwiedzić choćby wcześniej ginekologa warto [emoji6]

Wszystko racja że każdy organizm inny. Ale wszędzie piszą dziewczyny, że brunatne krwawienie to nie jest źle. Ale z brunatnego szybko może zrobić się czerwone. Tylko że wtedy to już po prostu chyba nic nie pomoże. Nie chodzi tu o straszenie. Zwyczajnie ileś procent kobiet traci ciążę na wczesnych etapach bez żadnego szczególnego powodu. Taka selekcja. Też mnie to spotkało. Jednego dnia miałam brązowe krwawienie, a dwa dni pozniej u ginekologa nie była nawet zarodka już widać i wieczorem normalne krwawienie, a był to 7 tydzień więc było to samoistne poronienie. Dlatego ja zawsze pisze że lepiej sprawdzać krwawienie. Jak będzie dobrze, albo jak będzie konkretna przyczyna znana to lekaz moze cos podzialac, albo choc uspokoic. Ale pozytywne myslenie tez sie liczy [emoji4]

A jak wasze objawy dziewczyny? U mnie kolejna ciąża. W każdej wcześniejszej miałam mega zmęczenie i nudności. A teraz 6ty tydzień biegnie a ja jedyny objaw ciąży jaki zauważyłam to brak miesiaczki i pozytywne testy [emoji848]
Ann u mnie zero objawów. Jestem ciągle zmęczona ale mam syna dwuletniego przed ciążą chyba też tak było. W pierwszej ciąży jedynym objawem byla zmiana rozmiaru piersi ale nie pamietam w którym tyg to było

Ann u mnie zero objawów. Jestem ciągle zmęczona ale mam syna dwuletniego przed ciążą chyba też tak było. W pierwszej ciąży jedynym objawem byla zmiana rozmiaru piersi ale nie pamietam w którym tyg to było
Ja w każdej ciąży miałam co raz większy rozmiar piersi. W pierwszej kp krótko więc nie zauważyłam różnicy. Ale drugiego synka kp 16mcy i teraz jak już drogę mleczną zakończyliśmy to cycki rozmiar mniejsze niż miałam całe życie więc od okresu karmienia jakieś 3-4 rozmiary w dół [emoji23] różnica zauważalna. Lubię moje małe piersi ale mogłyby się już trochę wypełnić, a na daną chwilę są takie same. Jedynie odczuwam dyskomfort kiedy mąż dotyka ich [emoji1][emoji1]

reklama
Do góry