reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Pamiętajcie! :-D Ja wciąż czekam na tworzenie tabelki, więc jeśli ktoś by chciał to
- Login
- Imię mamy
- Wiek mamy
- data według OM
- data według USG
- Płeć (uzułpełnie później)
- Imiona rodzeństwa
:-) :) Się zafiksowałam na całego

- aga6
- Agata
- 25
- z om 26.02
- z usg ??
- ??
- siostra Amelia

reklama
@Halszka_00 Jakie cudne imiona. A dlaczego aż po 3? No i gdzie mieszkacie? Pewnie jakis anglojezyczny kraj.

@aga6 no i super, jest serduszko [emoji4]

@Ann_ Mieszkamy w Anglii, póki co ;-) ;) Mąż jest rodowitym Anglikiem. Skąd trzy imiona? Cóż, zawsze trudno nam się było zdecydować ostatecznie :laugh2: Jednak każde imię ma dla nas jakieś znaczenie.
Edward, Jerzy i Elżbieta :-D

Tak :-D Na temat Rodziny Królewskiej też mogę rozmawiać godzinami. I nie będę kłamać, że jednym z powodów, dla którego moja córka ma na imię Elizabeth jest właśnie obecnie panująca królowa.

Uwielbiam rodzinę królewską [emoji173]️

U nas wczoraj [emoji173]️ Dziś spokój i jutro powtarzamy dla pewności

Hej dziewczyny od niedzieli wiem że jestem w ciąży :happy2:poleciałam oczywiście już w czwartek do lekarza ale była to końcówka 5 tygodnia i niestety jeszcze nic nie było widać, poleciałam zrobić bętę mam 1020, ale mam plamienia delikatne i bóle brzucha i strasznie się martwię następną wizyta dopiero 12 lipca. Jest to moja pierwsza ciąża pewnie dlatego tak się denerwuje

reklama
Hej dziewczyny od niedzieli wiem że jestem w ciąży :happy2:poleciałam oczywiście już w czwartek do lekarza ale była to końcówka 5 tygodnia i niestety jeszcze nic nie było widać, poleciałam zrobić bętę mam 1020, ale mam plamienia delikatne i bóle brzucha i strasznie się martwię następną wizyta dopiero 12 lipca. Jest to moja pierwsza ciąża pewnie dlatego tak się denerwuje
A dostalas luteine/duphaston?

Do góry