Aneczka85_01
Fanka BB :)
Trochę na pewno się stresuje jest to moja pierwsza upragniona ciąża
Będzie dobrze głowa do góry . Wiem co czujesz bo moja to tez pierwsza chyba prawidłowa ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę na pewno się stresuje jest to moja pierwsza upragniona ciąża
Na szczęście za 45 minut otwieraja przychodnieHihi ja tez zaraz jadę zeby uniknąć kolejki
Ide spac pewnie obudze sie o 9 nie drukujcie za duzo haha [emoji23][emoji846]
Na szczęście za 45 minut otwieraja przychodnie
Ja juz czekam pod przychodnia nie byłam zarejestrowana wiec musze być jako 1 , do 5 osób ginekolog przyjmuje bez rejestracji Trochę się naczekam o 8 przyjmuje a i 7:30 odbieram wynik bety lekki stres jest
No pewnie ja też tak zawsze robieU mnie od 7 jest pobranie krwi ale wole być pierwsza niż potem czekać do 10
28 majaA przypomnij kiedy miałaś OM?
No pewnie ja też tak zawsze robie
28 maja
U mnie też mdłości ale nie związane z potrzebą jedzenia czy samym jedzeniem. Pojawiają się z nienacka na chwile oprócz tego pojawiają się ci co jakiś czas bóle podbrzusza i mam nabrzmiałe i bolesne piersi. A do tego budzę się bardzo wcześnie rano...
Tez tak mam i właśnie wstałam bo głodna
Z tym niespaniem zazdroszcze.. ja bym mogla 24/7 spac -.- corka wlasnie wstala a ja ledwo na oczy widze.Z tym budzeniem się rano to mogę podać rękę ja już nie śpię a poszłam spać zaledwie pare godz temu
Niestety się dzisiaj nie dowiem na nfz to wszystko nie milosiernie długo trwa pewnie dopiero skierowanie dostane dzisiaj , bo ginekolog nie ma sprzętu2 dni po mnie wiec napewno pęcherzyk będzie jak nie zarodek
Mam to samo ledwo wstanę, a już bym się położyła. ..Z tym niespaniem zazdroszcze.. ja bym mogla 24/7 spac -.- corka wlasnie wstala a ja ledwo na oczy widze.