Mają. W zasranym LM jest osobny pokój a jak nie to można się wepchac w kolejkeA ciezarne nie mają pierwszenstwa?
reklama
aga1307
Początkująca w BB
No tak z rana to tylko ciężarne
Ja tez właśnie czekam od 30 min na otwarcie laboratorium i jestem 9 w kolejce a otwierają dopiero za 10 min i u mnie sami emeryci przede mną......także nie same ciężarne z rana w kolejkach stoją...
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Ja tez właśnie czekam od 30 min na otwarcie laboratorium i jestem 9 w kolejce a otwierają dopiero za 10 min i u mnie sami emeryci przede mną......także nie same ciężarne z rana w kolejkach stoją...
No ale masz pierwszeństwo
Aneczka85_01
Ja już w domu i teraz czekanie cały dzień na wynik ;(
mala-rybka
Dzień dobry
Gdybym do pracy nie szła to spalabym jeszcze myślałam, że ciągła śpiączka mnie ominie, ale chyba jednak nie... A szczególnie mnie o 15 łapie, wtedy muszę się położyć
Kciuki za wizyty i laboratoryjne sprawy zaciśnięte !!!
Gdybym do pracy nie szła to spalabym jeszcze myślałam, że ciągła śpiączka mnie ominie, ale chyba jednak nie... A szczególnie mnie o 15 łapie, wtedy muszę się położyć
Aneczka85_01
Ja dopóki nie miałam l4 to nie mogłam wstać rano a w pracy to cała szczeka bolała mnie od ziewania a Teraz jestem w domu i budzę się o 5
Aneczka85_01
Idę się położyć szybciej czas zleci do wyniku
mala-rybka
Ok, idę jakieś śniadanie zjeść, chociaż w ogóle nie wiem na co mam ochotę, chętnie nic bym nie jadła to samo co z synem w ciąży, jak nie zjadłam to mdliło, jak zjadłam tak samo... Drugi synek się szykuje???
aga1307
Początkująca w BB
No ale masz pierwszeństwo
Mieszam w małym mieście gdzie każdy każdego zna a póki serduszko bić nie będzie to nie będę głośno wszystkim ogłaszać że spodziewam się dzidziusia zwłaszcza, że brzuch płaski.
reklama
Mnie najbardziej łapie o godzinie 11 akurat wtedy usypiamy maluszki w żłobkuDzień dobry
Podziel się: