a no tak bo pewnie ma dziecko z wrzesniowek i widzi no niestety to nie od nas moderatorek zalezy trzeba czekac az amin sie odezwie ja wszystko wyslalam drugi razBo tam chyba każdy widzi tylko to do czego ma dostęp. Dziewczyny nie mają dostępu do wątku na forum zamkniętym, dlatego też go nie widzą tam w ogóle.
reklama
wiem dlaczego masz wrzesniowki a ja nie widze ,bo jestem na grupie zamknietej bo masz dziecko, to tam pozniej w tym miejscu tez bedziesz miec marcowe, ale trzeba czekacja w forach zamkmnietych mam tylko te z Wrześniowych mam 2007 tego naszego mi nie wyświetla
monia_l
Wrześniowe mamy'07
tak tez uwazammBo tam chyba każdy widzi tylko to do czego ma dostęp. Dziewczyny nie mają dostępu do wątku na forum zamkniętym, dlatego też go nie widzą tam w ogóle.
nie umiem wyslac tego screnaa ja nie widze żadnych wrzesniowych tylko nasze może wy gdzie indziej wchodzicie , zrób screna
monia_l
Wrześniowe mamy'07
okwiem dlaczego masz wrzesniowki a ja nie widze ,bo jestem na grupie zamknietej bo masz dziecko, to tam pozniej w tym miejscu tez bedziesz miec marcowe, ale trzeba czekac
Beata86
Fanka BB :)
Niestety mi nie
Papillonek1980
Widzę. Jestem.
mala-rybka
Ja przez link też wejść nie mogę [emoji57] nie wiem dlaczego
Wejdz na glowny i tam fora zamknięte ,pozniej marcowe pogaduszki, i zaznacz ptaszek ,a bedziesz miala tak jak ja na koncuZobacz załącznik 896864Zobacz załącznik 896865Zobacz załącznik 896866[/QUOTE
Dlatego pisałam dziewczyna zeby tak weszly jak na zdjęciach,ale ich nie maJa przez link też wejść nie mogę [emoji57] nie wiem dlaczego
reklama
Podziel się: