reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Jeśli to nie problem to prosiłabym o dopisanie do tabelki niestety dopiero założyłam tu konto i nie za bardzo się jeszcze we wszystkim orientuje ;-)

reklama
Kurde dziwne bo jestem w dwoch grupach zamknietych na BB i jak wchodze w grupy-> grupy do ktorych nalezysz to tam są.. a naszego marcowego 2019 nie

Mogę bo i tak siedzę na l4. Mdlosci jeszcze są Ale już mniej. A szkoda mi go jak tak płacze. Niby jak pytam to panie mówią że on tylko chwilę jak wyjdę A później jest już ok. Je ładnie i śpi długo. Tam jest tylko 7 maluchów. I jak go odbieramy to ładnie się bawią. Nie wiem jak jest przez resztę dnia. Jak tak myślę sobie to wolę żeby był w domu.
Jak byłam na adaptacji ze swoim byla jedna dziewczynka która płakała przez 2 h...jak przyszła mama Pani powiedziała ze było dobrze...one kłamią nie mówię ze wszystkie i wszędzie ale napewno w dużej części. Zabierz swojego malutkiego człowieczka do domu.

reklama
Kurde dziwne bo jestem w dwoch grupach zamknietych na BB i jak wchodze w grupy-> grupy do ktorych nalezysz to tam są.. a naszego marcowego 2019 nie
Bo marcowe 2019 zostają te na ktorych teraz piszesz,a tamte pogaduszki sa zamknięte dlatego nowe dziewczyny nie widza, brzuszki itp w nowych zamknietych tez sa a tu w starych znikną jutro o tej godzinie

Do góry