reklama
kwasek
Fanka BB :)
A jak zrobić by w tel otwierał mi się zamknięty wątek. Bo jak wchodze na marcowe mamy to tam go nie ma. A nie wiem jak zapamiętać w tel?? Wiecie o co mi chodzi??https://www.babyboom.pl/forum/fora/marcowe-mamusie-2019-priv.1272/ dziewczyny zapraszamy na wątek prywatny
A jak zrobić by w tel otwierał mi się zamknięty wątek. Bo jak wchodze na marcowe mamy to tam go nie ma. A nie wiem jak zapamiętać w tel?? Wiecie o co mi chodzi??
Wiem o co chodzi, i nie moge zapisac tego zamknietego watku w telefonie
Wejdz na forum zamknięte tam screna zrobiłam co i jakA jak zrobić by w tel otwierał mi się zamknięty wątek. Bo jak wchodze na marcowe mamy to tam go nie ma. A nie wiem jak zapamiętać w tel?? Wiecie o co mi chodzi??
Napisalam na grupie zamkniętej jakWiem o co chodzi, i nie moge zapisac tego zamknietego watku w telefonie
Jak byłam na adaptacji ze swoim byla jedna dziewczynka która płakała przez 2 h...jak przyszła mama Pani powiedziała ze było dobrze...one kłamią nie mówię ze wszystkie i wszędzie ale napewno w dużej części. Zabierz swojego malutkiego człowieczka do domu.Mogę bo i tak siedzę na l4. Mdlosci jeszcze są Ale już mniej. A szkoda mi go jak tak płacze. Niby jak pytam to panie mówią że on tylko chwilę jak wyjdę A później jest już ok. Je ładnie i śpi długo. Tam jest tylko 7 maluchów. I jak go odbieramy to ładnie się bawią. Nie wiem jak jest przez resztę dnia. Jak tak myślę sobie to wolę żeby był w domu.
reklama
Bo marcowe 2019 zostają te na ktorych teraz piszesz,a tamte pogaduszki sa zamknięte dlatego nowe dziewczyny nie widza, brzuszki itp w nowych zamknietych tez sa a tu w starych znikną jutro o tej godzinieKurde dziwne bo jestem w dwoch grupach zamknietych na BB i jak wchodze w grupy-> grupy do ktorych nalezysz to tam są.. a naszego marcowego 2019 nie
Podziel się: