reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja tez mam problem z badaniami, bo trzeba jeszcze dojechać autobusem, poki co czekam na jesienne dni ,bo przy takich mam oslabniecia i nie chce ryzykować stojac na PKS juz ostatnio mialam jazde dobrze,ze kolo domu mnie ścielo i autobus szkolny pod nim staje
U mnie juz jesienna aura :p
Chociaz jutro ma byc 27 stopni :/

Też dziś jadę do laboratorium ale podjade samochodem więc chwilka i jestem na miejscu. W komunikacji miejskiej trudno byłoby mi chyba wytrzymać, duszno i zapachy...

Ja mam dwa kroki do laboratorium.. ale przypomnialam sobie o tym moczu jak juz bylo za pozno :p

U mnie juz jesienna aura [emoji14]
Chociaz jutro ma byc 27 stopni :/

Ja mam dwa kroki do laboratorium.. ale przypomnialam sobie o tym moczu jak juz bylo za pozno :p
U nas co dzien gorąco ogólnie w tym roku Wrocław jest najcieplejszym miejscem na mapie w prognozie pogody nie wiem jak tam faktycznie,ale ja 60 km od moge do 5 policzyć ile razy padało tak caly czas gorąco

Cześć, mogę do Was dołączyć? Jestem w 14 tygodniu ciąży, termin mam na 10 marca. Wcześniej tutaj zaglądałam ale nie miałam śmiałości pisać, bo moja ciąża była zagrożona i jestem po poronieniu, więc wątpiłam, czy to się uda. Jestem już po 40 i mam dwoje nastolatków w domu :) Myślę, że w grupie raźniej, więc mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :)
Witaj :)

Dzień dobry :)
Ja w pierwszych 2 ciazach nie mialam prenatalnych wogole nie miałam pojecia ze takie badanie jest ale to było 11 i 13 lat temu .

Musiala bym ogarnąć cos w domu bo ostatnio zaniedbałam sprzątanie.

Miłego dnia wszystkim i powodzenia na wizytach.
A i witam wszystkie nowe mamusie :)

Dzień dobry :)
Ja w pierwszych 2 ciazach nie mialam prenatalnych wogole nie miałam pojecia ze takie badanie jest ale to było 11 i 13 lat temu .

Musiala bym ogarnąć cos w domu bo ostatnio zaniedbałam sprzątanie.

Miłego dnia wszystkim i powodzenia na wizytach.
A i witam wszystkie nowe mamusie :)
Ja we wcześniejszych tez to bylo 8 lat temu

A ja mam w sobotę wesele - wszystko fajnie, tylko nie mam pojęcie, jak tam wytrwam do rana, bo ostatnio to tak 21-22 i już śpię :laugh2:

No i oczywiście będę pewnie najtrzeźwiejsza w towarzystwie - zapowiadają się ciekawe rozmowy z lekko wstawioymi weselnikami i rano będę robić za kierowcę - fajnie się weekend zapowiada! ;)

Mam nadzieję , że chociaż jedzenie będzie smaczne i akurat będę miała apetyt! ;););)

Dzień dobry[emoji4]znowu zaczęła mi smakować kawa rozpuszczalna z mlekiem[emoji4]
Ja też przeżywam teraz usg szczególnie 3d albo 4d bo nie miałam wcześniej takich.też było to prawie 10 i 13 lat temu[emoji32]
Wczoraj cieszyłam się jak dziecko na usg[emoji23]
Narazie nie chce się nastawiac na dziewczynkę bo mając dwóch synów bardzo tego pragnę ale dała mi nadzieję i faktycznie sama też widziałam ten wyrostek płciowy na dziewczynkę.zobaczymy[emoji4]
Powodzenia na wizytach dziś.
Miłego dnia

reklama
A ja mam w sobotę wesele - wszystko fajnie, tylko nie mam pojęcie, jak tam wytrwam do rana, bo ostatnio to tak 21-22 i już śpię :laugh2:

No i oczywiście będę pewnie najtrzeźwiejsza w towarzystwie - zapowiadają się ciekawe rozmowy z lekko wstawioymi weselnikami i rano będę robić za kierowcę - fajnie się weekend zapowiada! ;)

Mam nadzieję , że chociaż jedzenie będzie smaczne i akurat będę miała apetyt! ;););)
Powiem ci że byłam 3 tyg temu na weselu i też miałam takie myśli jak Ty.
Bałam się ze będę wymiotować i zaraz pójdę spać ale było całkiem inaczej.byłam do 3 nad ranem i wytanczylam się nad wszystkie czasy.super było.zobaczysz że będziesz miała dużo siły i chęci na zabawę [emoji4]

Do góry