mala-rybka
Fanka BB :)
I brakujące mamusie zapraszam do tabelki !!! W podpisie u mnie macie link, wejść i się dopisać, jak będzie problem pisać do mnie, @Adeline89 lub @aga6 [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Naprawdę fajny filmik [emoji6]Mama Ginekolog fajnie tluamczy o co chodzi w tym PAPPA i dlaczego jednak warto je wykonac.
Oczywiscie to decyzja indywidualna kazdej z nas, czy wykona takie badanie, czy nie ale najwazniejsze jest, zeby kazdy mial swiadomosc, o co w nim dokladnie chodzi i na czym polega.
@Milenka28 , jesli sie bardzo denerwujesz, to tam najlepiej zadzown i zapytaj, dlaczego masz sie stawic osobiscie - czy chodzi o omowienie wynikow, czy masz sie spodziewac czegos niedobrego. Jak im powiesz, ze sie tym denerwujesz, to pewnie uzyskasz odpowiedz, bo taki dodatkowy stres w ciazy nie jest wskazany!
Musi byc dobrze!
Ja nie jestem przekonana i dlatego tez nie robię, oczywiście to każdego decyzja. U mnie nic mi zmieni to jakie dziecko sie mialo by urodzic. Pamietam,ze 8 lat temu takich badan nie bylo ,moze byly,ale robily je kobiety powyżej 35 r życia,zadna z moich koleżanek i ja nie mialysmy nawet badania prenatalnego mimo,ze przed synem mialam trzy straty i powiem szczerze,ze duzo stresu mi to oszczedzilo, moj lekarz wykonal mi usg i sam nie zlecił papy biorąc moj wywiat pod uwagęMama Ginekolog fajnie tluamczy o co chodzi w tym PAPPA i dlaczego jednak warto je wykonac.
Oczywiscie to decyzja indywidualna kazdej z nas, czy wykona takie badanie, czy nie ale najwazniejsze jest, zeby kazdy mial swiadomosc, o co w nim dokladnie chodzi i na czym polega.
@Milenka28 , jesli sie bardzo denerwujesz, to tam najlepiej zadzown i zapytaj, dlaczego masz sie stawic osobiscie - czy chodzi o omowienie wynikow, czy masz sie spodziewac czegos niedobrego. Jak im powiesz, ze sie tym denerwujesz, to pewnie uzyskasz odpowiedz, bo taki dodatkowy stres w ciazy nie jest wskazany!
Musi byc dobrze!
10 minut nie 15Jeśli pracujesz przy kompie, to 15 minut przerwy na 60 minut pracy.
10 minut nie 15
Może po prostu ktoś Cię w błąd wprowadził, że wyślą pocztą. Może po prostu taka procedura, że jak są wyniki i sporządzą opis to zapraszają na omówienie wyników, mogłaś zapytać czy z wynikami coś źle.
Witaj. Fajnie masz, te pierwsze ciążę są super, wszystko noweOlimpia, Lublin, termin 6.03.2019 ten sam z om i USG, moje pierwsze maleństwo.
Natalka wpisz sie do tabelki badz podaj mi dane takie jak imie, wiek, data porodu z om o usg i czy rodzeństwo jest brat czy siostra ,oraz miejscowość, ponieważ bedziemy przechodzić na watek zamknięty. I gratulacje