Ja ide od listopada. Nie musisz miec powodu powiedz ze sie źle czujesz ze Ci słabo ze musisz duzo lezec...cokolwiekJa nie wiem, jak u mnie będzie z pracą. Jestem na własnej działalności i projektuję strony internetowe. Przeciętny projekt trwa ok. pół roku a potem nie będę miała komu oddać rozpoczętych więc teraz przyjmuje już tylko małe. Więc coraz mniej zarabiam i zaraz nie będzie mi się to opłacać. Jak bym poszła na zwolnienie, to przynajmniej będę na plusie ale nie naściemniam tak lekarzowi, że nie mogę pracować przy biurku, kiedy nikt mi nie każe siedzieć 8 godzin...
Dziewczyny z pracą biurową, kiedy Wy idziecie na zwolnienie i z jakiego powodu?
reklama
O mamo [emoji3] czym sie zajmujesz?To ja chyba bede najdluzej pracujaca bo jakos do polowy lutego lol ja nie wiem jak ja wytrzymam hehe
Gratuluję synka wspaniale, że jest zdrowy, na pewno Wam spadł kamień z serca
dzięki! o tak wielka ulga i radość niesamowita teraz czekamy na pierwsze ruchy
Mamafasolki
Fanka BB :)
Dziewczyny ,nie kupujcie soli himalajskiej, bo to trochę ściema. Bardziej wartościowa (bo starsza) jest ta z Kłodawy. I polecam też sole do kąpieliJa zawsze jak głową boli głowa biorę trochę soli himalajskiej na łyżeczkę I popijam szklanka wody
Mamafasolki
Sądzę, że lekarz dałby Ci zwolnienie. Widzę zdziwienie, gdy mówię, że nie chcę ja teoretycznie też bym miała trochę więcej, ale za to straciłabym w przyszłym roku.Ja nie wiem, jak u mnie będzie z pracą. Jestem na własnej działalności i projektuję strony internetowe. Przeciętny projekt trwa ok. pół roku a potem nie będę miała komu oddać rozpoczętych więc teraz przyjmuje już tylko małe. Więc coraz mniej zarabiam i zaraz nie będzie mi się to opłacać. Jak bym poszła na zwolnienie, to przynajmniej będę na plusie ale nie naściemniam tak lekarzowi, że nie mogę pracować przy biurku, kiedy nikt mi nie każe siedzieć 8 godzin...
Dziewczyny z pracą biurową, kiedy Wy idziecie na zwolnienie i z jakiego powodu?
Jeśli wszystko będzie ok, to planuję od lutego, żeby właśnie nie zaczynać nowych rzeczy.
Barbarbara
Zaangażowana w BB
Pracuje fizycznie mozna by powiedziec a ze mieszkamy w Anglii to L4 w czasie ciazy nie jest popularne...Chyba ze rzeczywiscie jest cos nie tak... teraz mialam 1 miesiac zwolnienia ze wzgledu na wymioty a tak to do pracy bede musiala chodzic do momentu az pojde na maciezynski a planuje w 8mcO mamo [emoji3] czym sie zajmujesz?
Mamafasolki
Jeśli pracujesz przy kompie, to 15 minut przerwy na 60 minut pracy.Pierwsze slysze o skroconym czasie pracy przy biurku - siedze codziennie 8 bitych godzin..
Milenka28
Witajcie, pa zrobieniu testu pappa czekałam na wyniki. Mieli przysłać pocztą jak będą dobre niestety dzisiaj zadzwonili i zaprosili na konsultację, w środę mam się u nich stawić Booooże to oznacza że coś jest nie tak Oszaleję do środy. Kurczę a na Usg wszystko było dobrze. Ta ciąża wykańcza mnie psychicznie ciągle coś nie tak
A mialas odrowadzane skladki od najnizszej ,czy od kwoty ktora dostawałas na reke? To jest roznica ja mam od tego ile zarobie wiec mam ladnie płacone. I czy ty wysyłasz l4 czy do pracy dostarczasz, pamiętam jak pracowalam gdzie indziej mialam np płacone za tyle ile na l4, z przerwami, teraz w pracy normalnie mi na początek miesiaca daja i później sie rozliczaja.U mnie to samo - byłam zdziwiona jak mi powiedział , że on woli żebym w domu leżała wcinała krakersy i oglądała na kanapie klan hah
Dziewczyny a o do L4 orientujecie sie dokladnie jak to działa z wypłacaniem ? 100% płatne to wiem ale doczytałam tez , że średnia z ostatnich 12 miesięcy a mi tu sie cos nie zgadza bo mi wypłacili po prostu 100% a ze średniej miałabym więcej
reklama
Natalka wpisz sie do tabelki badz podaj mi dane takie jak imie, wiek, data porodu z om o usg i czy rodzeństwo jest brat czy siostra ,oraz miejscowość, ponieważ bedziemy przechodzić na watek zamknięty. I gratulacjeWitam, mam na imię Natalia obecnie jestem w 11+5 tyg ciąży to moja druga ciąża, pierwsza pół roku temu zakończyła się poronieniem w 8 tyg. Podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam się odezwać. Od 3 tygodni przebywam na l4, mam straszne mdłości i oczywiście brak apetytu na cokolwiek... Termin wg om i usg 27.03 Miło mi będzie przechodzić ten cudowny czas razem z Wami
Podziel się: