mala-rybka
Fanka BB :)
Oby wypuścili [emoji4] trzymam kciukiwitam i ja
zaraz zbieram się do syna do szpitala trzymajcie kciuki aby go dziś wypuścili
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby wypuścili [emoji4] trzymam kciukiwitam i ja
3mamy kciuki!witam i ja
Na mojej śpi na razie mąż zachwycony jestKupiłam poduszke do spania, bo ciezko mi sie spi, zawsze nauczona na brzuchu byłam, 50zl z wysyłką w promocji -35% i mialam monety na allegro wiec jeszcze -10zł [emoji6]Zobacz załącznik 896413Zobacz załącznik 896414
WIZYTY
10.09.- @Rose.mart
10.09.- 15:30 @Ewka_85 prenatalne
10.09.- 13:00 @judytka777 prenatalne
10.09.- 14:00 @agrafka07 prenatalne
10.09.-14:00 @Kasia323 prenatalne
10.09.- 15:30 @paulina.blachut
10.09.- 16:00 @tikatukatam
trochę tu dziś wizyt jest,powodzenia !!!!
Mnie też masakrycznie boli głowa.Obudziłam się dziś że strasznym bólem głowy.. masakra ostatnio co chwilę mnie boli a nie chce brać przeciwbólowych bo jednak się boję że to na dziecko wpłynie, a apap i tak mi nie pomoże bo jest dla mnie za słaby..
Wczoraj byliśmy w gościnie czy Was też męczą takie wypady? W sumie nic się nie robilo a wróciłam padnieta..