reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Kupiłam poduszke do spania, bo ciezko mi sie spi, zawsze nauczona na brzuchu byłam, 50zl z wysyłką w promocji -35% i mialam monety na allegro wiec jeszcze -10zł [emoji6]
Screenshot_20180910-074819.jpg
Screenshot_20180910-074832.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180910-074819.jpg
    Screenshot_20180910-074819.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 222
  • Screenshot_20180910-074832.jpg
    Screenshot_20180910-074832.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 219
reklama
Ja mam w planie prace do konca listopada... Znam tego lenia - mnie dopadl sadze dokladnie taki sam! Tak sie zastanawiam, czy to z powodu ciazy tak bardzo mi sie nie chce, czy po prostu jestem z natury leniwa, czy to po prostu ta swiadomosc, ze tak na prawde moglabym juz teoretycznie do pracy nie chodzic powoduje, ze tak bardzo sie nie chce! ;););)
No Własnie teoretycznie można by już bylo byc na L4 no ale... Ja planuję do końca października zobaczymy jak to wyjdzie, praca nie jest ciężka nawet ja lubię tyle że mnie też leń dopadł:/

Obudziłam się dziś że strasznym bólem głowy.. masakra ostatnio co chwilę mnie boli a nie chce brać przeciwbólowych bo jednak się boję że to na dziecko wpłynie, a apap i tak mi nie pomoże bo jest dla mnie za słaby..

Wczoraj byliśmy w gościnie czy Was też męczą takie wypady? W sumie nic się nie robilo a wróciłam padnieta..

Obudziłam się dziś że strasznym bólem głowy.. masakra ostatnio co chwilę mnie boli a nie chce brać przeciwbólowych bo jednak się boję że to na dziecko wpłynie, a apap i tak mi nie pomoże bo jest dla mnie za słaby..

Wczoraj byliśmy w gościnie czy Was też męczą takie wypady? W sumie nic się nie robilo a wróciłam padnieta..
Męczy mnie strasznie siedzenie u kogoś ,dwie godziny i plecy i brzuch bola

Ja tez nie biore nic przeciwbolowego - niby sa pereparaty, ktore w ciazy mozna zazywac ale tez mam co do nich obawy i wole przeczekac. Wczoraj cmila mnie glowa caly dzien praktycznie, bardzo mnie to meczylo ale w koncu po kawie przeszlo...

Moze wody mineralnej sie napij? Czasem z odwodnienia boli glowa.

Mnie nie mecza bo mamy takich znajomych ze jak chce to sie rozkladam w fotelu/na kanapie i sie nie.przejmuje xP

reklama

Ojjj nie zazdroszczę bólu głowy...ja miewam często od kręgosłupa szyjnego i potrafię wymiotować z bólu...oby jak najszybciej przeszło !!!

My w sobotę od rana w rozjazdach bo rano genetyk (30 km od nas), na 15 jedna impreza urodzinowa rodzinna, posiedzieliśmy trochę i na drugą urodzinową,a nigdzie nie wiedzą że w ciąży jestem. Także miałam dość szeroką koszule i musiałam pamiętać by być ładnie wyprostowana. Jak wróciliśmy do domu bolało mnie dosłownie wszystko !!!!

Do góry