Olimpiaaa93
Fanka BB :)
Witaj ,czemu nie masz odwagi sie udzielac. Prosze podaj dane do tabelki imie, miejscowość , termin om i usg oraz czy masz już dzieci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj ,czemu nie masz odwagi sie udzielac. Prosze podaj dane do tabelki imie, miejscowość , termin om i usg oraz czy masz już dzieci
Uuuu, sezon chorobowy się zaczyna...Serdecznie witam nowe mamusie[emoji5]
U mnie kiepsko. Synek chyba zarazil sie ode mnie jelitowka. Wczoraj wieczorem zwymiotowal w samochodzie. Caly fotelik, wszystko do prania. W nocy nie wymiotowal, ale spal bardzo niespokojnie. W dodatku balam sie, ze bedzie wymiotowal i sie tym zadlawi, wiec nie moglam spac z tego stresu.. Dzisiaj ma biegunke lekka. Mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie.
U mnie dopiero poludnie ale Wam zycze milego, spokojnego niedzielnego wieczoru[emoji5]
Jeszcze wiekOlimpia, Lublin, termin 6.03.2019 ten sam z om i USG, moje pierwsze maleństwo.
Ja jeszcze pracuję i planuję jeszcze jakiś czas zobaczymy ile dam radę co dzień pobudka przed 6, coraz ciężej mi się zebrać do pracy bo po prostu mi się nie chce leń mnie dopadł wolałbym w domu posiedzieć i poleżećDzien dobry wszystkim!
Czy ja mam dobre wrazenie, ze wieksza czesc z nas jest juz na L4?
Jak trzymacie sie Wy - pracujace kobietki? Ja dzis jak budzik zadzwonil o 5 myslalam, ze to jakis zart... Niewazne ile bym spala ale jesli na dworze jest ciemno, to nie obudze sie wyspana! Przeraza mnie to, ze z dnia na dzien bedzie coraz ciemniej, a do pracy wstac trzeba... I tak sobie rano mysle, ze bardzo zazdrodzcze dziewczynom na zwolnieniu!
Ja jeszcze pracuję i planuję jeszcze jakiś czas zobaczymy ile dam radę co dzień pobudka przed 6, coraz ciężej mi się zebrać do pracy bo po prostu mi się nie chce leń mnie dopadł wolałbym w domu posiedzieć i poleżeć
Ja odkąd tylko na tescie dwie kreski jestem na l4
Ja i tak wstaje o 5 [emoji23] biore leki, mezowi śniadanie, pozniej sama jem o 6, 6.40 budze syna ,szykuje sie ,sniadanie i na autobus i tak o 7.30 leze w łóżkuDzis tak walczylam ze soba, zeby wstac i sie ogarnac do pracy, wiec moge smialo napisac ze Cie na prawde ZAZDROSZCZE!