reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
mam jakieś skurcze i skracającą się przez to szyjkę, i nakaz wypoczywania przez 2 tygodnie, może to pojedynczy nic nieznaczący epizod, może jakaś czająca się infekcja, a może będę "leżakować" do końca ciąży, w każdym razie nie czułam tych skurczy, lekko pobolewał mnie brzuch i nawet nie wiązałam tego z macicą, więc to nie jest zawsze tak, że każdy ból nic nie znaczy, chociaż nie ma co panikować bo w 99% właśnie nic złego się nie dzieje
Mi też boli brzuch i to często do tego stawia się ciągle i w krzyżu boli. Jak powiedziałam dla tego lekarza to kazał nospe brać i nawet mnie nie zbadał.

reklama
Umieram. Ledwo zipie, córcia obkupiona, a ja we wszystkim wyglądam grubo (bo przecież nie jestem gruba!) Jadę do Maka na kurczaka.
He he czego się nie robi dla dzieci.... :-pjedź w nagrodę ci się należy coś pysznego!!

Ja dziś ledwo siedzę a zajmuje się produkcją tego.... to tak w tego co się robi z milosci...

Załączniki

• 20180905_143011.jpg
    20180905_143011.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 86
A i przy okazji usg brzucha podejrzalam małego człowieka. Ciągle jest i ciągle się wierci. Niestety, albo w sumie na szczęście moje dolegliwości są żołądkowo-jelitowe bo cała reszta w brzuchu ok. Czyli teraz Gastrolog... i leczymy się dalej.

Wróciłam od endokrynolog ,zwiekszyla mi dawke na 75 następna wizyta w październiku. Pani endo powiedziala,ze jesli chce sie leczyc u nich musze tam robic badania z krwi na nfz, bo dyrekcja sie nie zgodzi , wytlumaczylam jej,ze mam 60km nie mam czym zbytnio dojechać,a maz musi brac przepustkę zeby i tak mnie przywiezc, a na badania by musial wolne brac. Powiedziała,ze zalatwi to i skoro mialam poronienia to mam prawo odmowic dojezdzac taki kawal autobusami na badania zeby poronic jeszcze. Spytala mnie,czy place ,za badania u siebie mowie,ze tak, bo nie chca wypisywac, powiedziała,ze sa niepowazni i w moim przypadku powinni dac bez problemu, wypisala mi wiec zaświadczenie do lekarza rodzinnego co ma mi dac na nfz i z jakiej przyczyny, spoko babka, zobaczymy jak lekarz zareaguje. Jak nie to chyba bede sie klocic [emoji23]

reklama
Ja w kazdej ciąży czuje takie napięcie brzucha dlatego jak stoje z dwie godziny bądź siedze musze sie polozyc i dopiero przechodzi
Ja też czuje coś w postaci napięcia bo ból to raczej nie jest, najgorzej jest w pracy jak siedzę, dzis to juz stałam od koniec bo nie dałam rady. Przyszłam do domu chwila położyłam sie i przeszło.... :)

Do góry