U mnie tak samo krwiak w 13 tygodniu nie wiadomo skad i jak, pamietam jak plamilam i juz myslalam,ze to koniec, bo wcześniej trzy ciążę poronilam,ale cale szczescie synek zyl i dotrwalam do konca ciąży tyle,ze musialam leżeć do 26 tygodniaNiestety lekarze nie byli w stanie odpowiedzieć na to pytanie jednoznacznie, ale dopuszczali taka możliwość- jak to określil ordynator oddziału- za bardzo sie forsowalam.
reklama
U mnie krwiak zrobił się przy leżącym trybie życia. Więc na wiele spraw nie ma odpowiedzi. Byłam u lekarza przy ostatniej ciąży wszystko pięknie,a za kilka dni już w tej ciąży nie byłam...U mnie tak samo krwiak w 13 tygodniu nie wiadomo skad i jak, pamietam jak plamilam i juz myslalam,ze to koniec, bo wcześniej trzy ciążę poronilam,ale cale szczescie synek zyl i dotrwalam do konca ciąży tyle,ze musialam leżeć do 26 tygodnia
Każda kobieta jest inna,każda ciąża jest inna i nie ma jednoznacznej recepty. Leżąc plackiem tracimy ciąże,a kobieta aktywna fizycznie urodzi zdrowe dzieciątko [emoji6]
Niestety lekarze nie byli w stanie odpowiedzieć na to pytanie jednoznacznie, ale dopuszczali taka możliwość- jak to określil ordynator oddziału- za bardzo sie forsowalam.
Szkoda, ze nie byli w stanie powiedziec Ci dokladnie, co bylo powodem. Co do krwiakow, wiem, ze moga pojawic sie samoistnie podczas rozwoju zarodka - znam taki przypadek, kobieta nalezaca do tych nie-cwiczacych, podczas dwoch ciaz zmagala sie z krwiakami w macicy, co spowodowane bylo po prostu jej anatomia. Lekarzem nie jestem, nie bede wiec tego drazyc, bo kazda ciaza jest inna.
Grunt, ze u Ciebie wszystko skonczylo sie dobrze, a ten Twoj maly Szkrab jest przeuroczy!
iskierka2610
Fanka BB :)
Ja właśnie podniosłam się z drzemki. Miałam okropny sen. Poszłam do toalety a tam dużo czerwonej krwi. Wstałam i od razu do toalety poleciałam. Boże nie wiem skąd takie sny.
Rety jak czytałam to aż mnie zatkało...miałam ostatnio podobny sen i teraz panikuję bo dwa razy miałam w poprzednich ciążach i wtedy były prorocze te sny...Ja właśnie podniosłam się z drzemki. Miałam okropny sen. Poszłam do toalety a tam dużo czerwonej krwi. Wstałam i od razu do toalety poleciałam. Boże nie wiem skąd takie sny.
Mamafasolki
Ja zaczynam od października. Ale mam w planach aerobik dla kobiet w ciąży plus ewentualnie basen, jak będzie ładna jesień plus spacery będę wtedy w około 17 tcZacznę od 2 trymestru
No mi akurat w szpitalu zalecili leżenie i wstawianie tylko do wc pewnie skoro tak kazali mieli racje no i donosilam synka a krwiak sie wchłonalU mnie krwiak zrobił się przy leżącym trybie życia. Więc na wiele spraw nie ma odpowiedzi. Byłam u lekarza przy ostatniej ciąży wszystko pięknie,a za kilka dni już w tej ciąży nie byłam...
Każda kobieta jest inna,każda ciąża jest inna i nie ma jednoznacznej recepty. Leżąc plackiem tracimy ciąże,a kobieta aktywna fizycznie urodzi zdrowe dzieciątko [emoji6]
iskierka2610
Az mnie cała trzęsie. Nigdy tak nie miałam. Do tego brzuch mnie boli.Rety jak czytałam to aż mnie zatkało...miałam ostatnio podobny sen i teraz panikuję bo dwa razy miałam w poprzednich ciążach i wtedy były prorocze te sny...
W ciąży ogolnie moga zdarzac sie koszmary i większa ilość snów, tez tak mam, po prostu tamte koszmary to byl wypadek,bedzie dobrze ,az takimi czarodziejkami nie jestemy zeby sny sie sprawdzily [emoji23]Rety jak czytałam to aż mnie zatkało...miałam ostatnio podobny sen i teraz panikuję bo dwa razy miałam w poprzednich ciążach i wtedy były prorocze te sny...
reklama
Witam Was dziś kobietki
@Ewka_85 Śliczny przystojniaczek
Witam nowe osóbki
A ja nie wiem czy Wam pisałam ale według Om mam termin na 8.03, a według Usg ostatnio usłyszałam, że 13.03 czyli w moje urodziny
Ja ciągle biegam sikać, już mnie to dołuje. Ciągle dużo jem. Ostatnio zjadłam kolacje, poszłam się wykąpać kładę się spać i zrobiłam się głodna. Nie mogłam zasnąć więc poszłam po chlebek ryżowy, zjadłam i poszłam spać. Mój mąż się zaczął śmiać że biegam po nocy do kuchni jeść
@Ewka_85 Śliczny przystojniaczek
Witam nowe osóbki
A ja nie wiem czy Wam pisałam ale według Om mam termin na 8.03, a według Usg ostatnio usłyszałam, że 13.03 czyli w moje urodziny
Ja ciągle biegam sikać, już mnie to dołuje. Ciągle dużo jem. Ostatnio zjadłam kolacje, poszłam się wykąpać kładę się spać i zrobiłam się głodna. Nie mogłam zasnąć więc poszłam po chlebek ryżowy, zjadłam i poszłam spać. Mój mąż się zaczął śmiać że biegam po nocy do kuchni jeść
Podziel się: