Papillonek1980
Fanka BB :)
U mnie na razie chłopak droższy. Kosztowne hobby ma.Wszyscy się śmieją, że dziewczynki są droższe w utrzymaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie na razie chłopak droższy. Kosztowne hobby ma.Wszyscy się śmieją, że dziewczynki są droższe w utrzymaniu
144 to było 1 usg w bardzo wczesnej ciąży 7 ty i 3 dni.Chwilunia, a tętno w normie nie ma być 160-180? 140 to wczesna ciąża, mało.
To jak u mnie, lego idzie pełna para [emoji23]U mnie na razie chłopak droższy. Kosztowne hobby ma.
Coz to za hobby?U mnie na razie chłopak droższy. Kosztowne hobby ma.
Ja tez juz bym chciala wiedziec.. jeszcze tyle dni do 13.09:dAle Wam dziewczyny zazdroszczę, że znacie już płeć, nie mogę się tego doczekać! Obiecałam sobie nic nie kupować dzidziusiowi, dopóki nie poznam jego płci
Ja od 6 na nogach, spać nie mogę, wróciły niestety mdłości, a posprzątać ktoś musi
Miłej soboty!
Tak, 13.09;-) no i ma juz mi powiedziec;pZaczynam myśleć, że też już sobie nie pośpię, teraz mi się nie chce, potem dzidziuś nie da spać, a jak się uda po roku zajść ponownie w ciążę, to znów nie będę spała Widocznie matki nie muszą tyle spać 13.09 masz USG? lekarz coś mówił o płci na następnym badaniu? ja to pewnie dopiero za miesiąc się dowiem
Jest nadzieja, ze nie będzie źleU mnie na razie chłopak droższy. Kosztowne hobby ma.
No lego drogie, to faktTo jak u mnie, lego idzie pełna para [emoji23]