Daje Ciiii!!! [emoji123] [emoji123] [emoji123]Mi tez daj pliiiis. Ledwo zyje dzis -.- 4,5h snu i to przerywanego to za mało
maz w domu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daje Ciiii!!! [emoji123] [emoji123] [emoji123]Mi tez daj pliiiis. Ledwo zyje dzis -.- 4,5h snu i to przerywanego to za mało
To prawda Adeline ale nie wszyscy o tym wiedzą a część udaje ze nie wie. W foteliku wygodniej.Zauważyłam dość często,ze kobiety woza swoje dzieci w fotelikach,a przecież to bardzo nie zdrowe dla małego kręgosłupa,rozumiem autem ktos podjedzie to wygodniej dopiac fotelik di stelaża,ale mieszkać na miejscu i pol dnia tak jeździć
Łącze się w bólu. Ja druga noc już tak. No dziś z 5h spałam. Bo jak już ja uspokoiłam ok 23 i zasnela to ja gdzies do 1 jeszcze czuwalam bo sie przebudzala. Potem od 6 tez tryb czuwania....Mi tez daj pliiiis. Ledwo zyje dzis -.- 4,5h snu i to przerywanego to za mało
W domu ale zdechly tak jak ja bo mi pomagał xDDaje Ciiii!!! [emoji123] [emoji123] [emoji123]
maz w domu?
Łącze się w bólu. Ja druga noc już tak. No dziś z 5h spałam. Bo jak już ja uspokoiłam ok 23 i zasnela to ja gdzies do 1 jeszcze czuwalam bo sie przebudzala. Potem od 6 tez tryb czuwania....
Ale moja przynajmniej duża to w dzień się sama sobą zajmuje generalnie. I tylko jeść jej trzeba dostarczać. Nie prześpię się co prawda Ale leżę ( choć miałam ambitny plan dokumenty poukladac)...
Ja tez jestem anty jesli chodzi o wozenie na spacerach w fotelikach, mi tam dziecko scisniete sie wydaje.Zauważyłam dość często,ze kobiety woza swoje dzieci w fotelikach,a przecież to bardzo nie zdrowe dla małego kręgosłupa,rozumiem autem ktos podjedzie to wygodniej dopiac fotelik di stelaża,ale mieszkać na miejscu i pol dnia tak jeździć
Okulista akurat chyba bez zależy co Ci jestZapisałam się do lekarza ogólnego po skierowanie do okulisty
Gdzie jeszcze warto mieć skierowanie?
U mnie nawet nie miałoby miejsca żeby w chodziku chodzić xDJa tez jestem anty jesli chodzi o wozenie na spacerach w fotelikach, mi tam dziecko scisniete sie wydaje.
Jeszcze anty jestem tych chodzikom w ktore sie dziecko wklada I na zasadzie odpychania sie porusza. To tylko moja opinia I u nas zakaz kupowania chodzikow babcie I dziadkowie maja.
Wiem, ze same polozne roznie podchodza do tematu szkol rodzenia - jedne sa jak najbardziej za, znam tez takie, ktore uwazaja, ze dziewczyny po szkolach rodzenia na porodowkach to problem, bo przychodza ze swoim planem i zyczeniami, a porod to porod i nie da sie tego tak zaplanowac co do kazdnego punktu zawartego w planie i pozniej pojawia sie problem... Jak jest w rzeczywistosci nie wiem - na pewno sie okaze ale mysle, ze szkola rodzenia nie zaszkodzi
Zauważyłam dość często,ze kobiety woza swoje dzieci w fotelikach,a przecież to bardzo nie zdrowe dla małego kręgosłupa,rozumiem autem ktos podjedzie to wygodniej dopiac fotelik di stelaża,ale mieszkać na miejscu i pol dnia tak jeździć
Dzień dobry,
Dziś chyba jedyna mamDzień dobry,
Dziś dzień bez wizyt? [emoji6]
Zdrówka dla dzieciaczków i sił dla Was na dziś kobietki [emoji6]
prenatalne i coraz bliżej wizyty i zaczynam się troszkę denerwować ...