Do porodu masz czas, dopiero takie akrobacje mozesz po 8 miesiącu zaczac, coz za teściowa. Ja w ogole slysze te starsze kobiety jak one lubia straszyc przed porodem nie doświadczone, jakie one sa madre co do karmienia itp [emoji23] nie ma co ich słychać czasemNo to było jej podejście ze mam sie nie oszczędzać i przygotować do porodu ze jak będę leżeć to nie poradzę sobie na porodowce
reklama
Ewka_85
Fanka BB :)
Ja tak samo...czasem fajne perełki ciążowe mozna znaleźć za pare groszy a troche tych ciuchow jednak potrzeba[emoji5]Bardzo mi przykro
Mi się Bebetto też bardzo podobają...
Co do zakupów, ja narazie ograniczam się do ciuchów ciążowych heh bo w spodniach się nie dopinam... Ale szukam na olx używanych i znajduję za 10-20zł
aga6
Mnie tesciowa zjechala w pierwszej ciazy bo po poznaniu plci kupilam komplet spodnie, bluza i body..A co mama ma do TWOJEJ ciąży? ..... moi nawet nic nigdy nie powiedzieli
PreglifeCo to za aplikacja?
A co lancuszek ma do ciazy?@kwasek typ mojej tesciowej i jej przesady.
Lancuszki nosicie na szyi? Bo moja teściowa już by biadolila
Dziewczynki, Bebetto jest naprawdę taki super, ekstra i bardzo się wyróżnia od konkurencji?
Nie mam porwnania ale stylistyke maja jak te drozsze a jakosciowo i cenowo są jak dla mnie super ;-)
Szwagierka znowu narzeka ale ona o swoj nie dbala i popsula xP
aga6
Ja dostalam juz fema ltiker bo mam kp i koniec :d bo szwagierka chciala wyrzucic bo juz nie potrzebuje i jej zabrala dla mnie xPDo porodu masz czas, dopiero takie akrobacje mozesz po 8 miesiącu zaczac, coz za teściowa. Ja w ogole slysze te starsze kobiety jak one lubia straszyc przed porodem nie doświadczone, jakie one sa madre co do karmienia itp [emoji23] nie ma co ich słychać czasem
Ale jak ja cos ciazowego kupie to koniec swiata
Stokrotenka23
A ja lubię jak tak Mówi bo wewnętrznie sie moge śmiać nie będzie mi mówić co mam robićDo porodu masz czas, dopiero takie akrobacje mozesz po 8 miesiącu zaczac, coz za teściowa. Ja w ogole slysze te starsze kobiety jak one lubia straszyc przed porodem nie doświadczone, jakie one sa madre co do karmienia itp [emoji23] nie ma co ich słychać czasem
I tak sie przezegna jak będę jesc wszystko przy kp ojjjj bedzie [emoji23]
Ale jej się wymową trafiła [emoji23]
@Pauliyne
sukienka: Link do: Sukienka z dżerseju - black/red @ Zalando.pl
spodnie: Link do: GIRLFRIEND EMERSON - Jeansy Relaxed Fit - medium indigo @ Zalando.pl
Spodnie kupiłam rozmiar większy (ale na GAP na zalando trzeba brać poprawkę, bo zaniżają) i są luźne i rozwojowe. Jedyny minus, że do kostek, czyli muszę ostrożnie buty dobierać
Sukienka super! Ja niestety rzadko w sukienki wskauje.
Spodnie tez bardzo mi sie podonaja - ciazowe calkiem inaczej mi sie kojarzyly
Szkoda tylko, ze nie sa trosze dluzsze. Ale cos w tym stylu bede pewnie na jesien szukala!
Ewka_85
Wbrew pozorom i przekonaniom ogolu kp to bardzo ciężka praca. Sporo sie musialam napracować zeby synka tylko piersia karmic. Juz nie wspomne o powrocie @ 2 miesiące po porodzie... każda mama niech sama decyduje.Ja dostalam juz ********** bo mam kp i koniec :d
polcia177
Przykro trzymaj się nam też było miło. I powodzenia w przyszłościDziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
aga6
Ile ja zj*bek dostalam jak jadlam czekolade czy kawalek pizzy jak karmilam xP no i ka kp 1,5 mca gdzies;p i tesciowa butelki chciala mi wyrzucac i zmusic zebym dalej karmila a córcia na bebilonie pepti była bo miala skaze i strasznie sie darla a jak zaczela go jesc to szczesliwa dzidzia :dA ja lubię jak tak Mówi bo wewnętrznie sie moge śmiać nie będzie mi mówić co mam robić
I tak sie przezegna jak będę jesc wszystko przy kp ojjjj bedzie [emoji23]
Ale jej się wymową trafiła [emoji23]
reklama
Stokrotenka23
Jak przegnie to powiem ze ja jestem w ciazy i jeśli będę potrzebowała rady to się zgłoszę bo wiem ze ma doświadczenie [emoji111]
Nie zamierzam tolerować takiego zachowania i tyle
Nie zamierzam tolerować takiego zachowania i tyle
Podziel się: