reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
No to było jej podejście ze mam sie nie oszczędzać i przygotować do porodu ze jak będę leżeć to nie poradzę sobie na porodowce
Do porodu masz czas, dopiero takie akrobacje mozesz po 8 miesiącu zaczac, coz za teściowa. Ja w ogole slysze te starsze kobiety jak one lubia straszyc przed porodem nie doświadczone, jakie one sa madre co do karmienia itp [emoji23] nie ma co ich słychać czasem

reklama
Bardzo mi przykro :(

Mi się Bebetto też bardzo podobają...

Co do zakupów, ja narazie ograniczam się do ciuchów ciążowych heh bo w spodniach się nie dopinam... Ale szukam na olx używanych i znajduję za 10-20zł
Ja tak samo...czasem fajne perełki ciążowe mozna znaleźć za pare groszy a troche tych ciuchow jednak potrzeba[emoji5]

A co mama ma do TWOJEJ ciąży? :oo: ..... moi nawet nic nigdy nie powiedzieli:tak:
Mnie tesciowa zjechala w pierwszej ciazy bo po poznaniu plci kupilam komplet spodnie, bluza i body..
Co to za aplikacja?
Preglife

@kwasek typ mojej tesciowej i jej przesady.

Lancuszki nosicie na szyi? Bo moja teściowa już by biadolila
A co lancuszek ma do ciazy?:p
Dziewczynki, Bebetto jest naprawdę taki super, ekstra i bardzo się wyróżnia od konkurencji? :)

Nie mam porwnania ale stylistyke maja jak te drozsze a jakosciowo i cenowo są jak dla mnie super ;-)
Szwagierka znowu narzeka ale ona o swoj nie dbala i popsula xP

Do porodu masz czas, dopiero takie akrobacje mozesz po 8 miesiącu zaczac, coz za teściowa. Ja w ogole slysze te starsze kobiety jak one lubia straszyc przed porodem nie doświadczone, jakie one sa madre co do karmienia itp [emoji23] nie ma co ich słychać czasem
Ja dostalam juz fema ltiker bo mam kp i koniec :d bo szwagierka chciala wyrzucic bo juz nie potrzebuje i jej zabrala dla mnie xP
Ale jak ja cos ciazowego kupie to koniec swiata

A ja lubię jak tak Mówi bo wewnętrznie sie moge śmiać ;) nie będzie mi mówić co mam robić :D
I tak sie przezegna jak będę jesc wszystko przy kp ojjjj bedzie [emoji23]

Ale jej się wymową trafiła [emoji23]

@Pauliyne
sukienka: Link do: Sukienka z dżerseju - black/red @ Zalando.pl
spodnie: Link do: GIRLFRIEND EMERSON - Jeansy Relaxed Fit - medium indigo @ Zalando.pl
Spodnie kupiłam rozmiar większy (ale na GAP na zalando trzeba brać poprawkę, bo zaniżają) i są luźne i rozwojowe. Jedyny minus, że do kostek, czyli muszę ostrożnie buty dobierać :D

Sukienka super! Ja niestety rzadko w sukienki wskauje.
Spodnie tez bardzo mi sie podonaja - ciazowe calkiem inaczej mi sie kojarzyly :laugh2:
Szkoda tylko, ze nie sa trosze dluzsze. Ale cos w tym stylu bede pewnie na jesien szukala!

A ja lubię jak tak Mówi bo wewnętrznie sie moge śmiać ;) nie będzie mi mówić co mam robić :D
I tak sie przezegna jak będę jesc wszystko przy kp ojjjj bedzie [emoji23]

Ale jej się wymową trafiła [emoji23]
Ile ja zj*bek dostalam jak jadlam czekolade czy kawalek pizzy jak karmilam xP no i ka kp 1,5 mca gdzies;p i tesciowa butelki chciala mi wyrzucac i zmusic zebym dalej karmila a córcia na bebilonie pepti była bo miala skaze i strasznie sie darla a jak zaczela go jesc to szczesliwa dzidzia :d

reklama
Do góry