reklama
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Może tym razem będzie lepiej i nie będzie się tak udzielać ?Ile ja zj*bek dostalam jak jadlam czekolade czy kawalek pizzy jak karmilam xP no i ka kp 1,5 mca gdzies;p i tesciowa butelki chciala mi wyrzucac i zmusic zebym dalej karmila a córcia na bebilonie pepti była bo miala skaze i strasznie sie darla a jak zaczela go jesc to szczesliwa dzidzia :d
Mamafasolki
Sukienka super! Ja niestety rzadko w sukienki wskauje.
Spodnie tez bardzo mi sie podonaja - ciazowe calkiem inaczej mi sie kojarzyly
Szkoda tylko, ze nie sa trosze dluzsze. Ale cos w tym stylu bede pewnie na jesien szukala!
Ja bardzo lubię sukienki czy spódnice (łatwiej dobrać bluzkę i ją wyprać niż od razu sukienkę ).
Mam prawie 174 wzrostu ale bardzo zgrabnie leżą Będę jeszcze szukała dłuższych, ale to później
@aga6
@Stokrotenka23 ach te mamy i teściowe, ja tez nie slucham robie co uwazam, jak sie dowie,ze w ciąży jestem,a lancuszek kupie to bedzie [emoji23] jak kiedys wieszalam pranie to krzyczala,ze pod sznurkami mam nie przechodzic. Ona na kazda rzecz ma przesad
@Stokrotenka23 ach te mamy i teściowe, ja tez nie slucham robie co uwazam, jak sie dowie,ze w ciąży jestem,a lancuszek kupie to bedzie [emoji23] jak kiedys wieszalam pranie to krzyczala,ze pod sznurkami mam nie przechodzic. Ona na kazda rzecz ma przesad
Moja sie nie wtraca jako taka nie jest zla ,ale lubi doradzac [emoji23]bynajmniej jej sie wydaje,ze ma madre radyBoże..moja teściowa się nie wtrąca i chyba wie że innego wyjścia nie ma
Stokrotenka23
O rany to moja chyba nie jest aż tak zaawansowana@aga6
Jaasna
Bardzo, bardzo mi przykroDziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
Jaasna
Zalezy, co sie komu podoba, jak ze wszystkimDziewczynki, Bebetto jest naprawdę taki super, ekstra i bardzo się wyróżnia od konkurencji?
Mnie akurat sie nie podobaja mydelniczki
Ewka_85
Mnie na szczęście juz przy 2gim nikt nie doradzał. Jestem już za stara na takie mądrości mam czy tesciowych [emoji5] a przy trzecim niech nawet nie próbuja.
Dziewczyny choc jeszcze na to czas to radze Wam wybrac fajną polozna. Ja wybralam pierwsza lepsza tym razem bo akurat była w moim ośrodku, a byla troche zbyt narzucająca sie i bardzo mnie stresowala kazda wizyta... teraz wezme taką, która mialam przy pierwszym dziecku - taka całkiem do rzeczy. Ta ostatnia kazala mi rozbierać dziecko do naga i budzic na karmienie...mimo że Dawidek mial 4050g przy urodzeniu u poprawnie przybieral.
Dziewczyny choc jeszcze na to czas to radze Wam wybrac fajną polozna. Ja wybralam pierwsza lepsza tym razem bo akurat była w moim ośrodku, a byla troche zbyt narzucająca sie i bardzo mnie stresowala kazda wizyta... teraz wezme taką, która mialam przy pierwszym dziecku - taka całkiem do rzeczy. Ta ostatnia kazala mi rozbierać dziecko do naga i budzic na karmienie...mimo że Dawidek mial 4050g przy urodzeniu u poprawnie przybieral.
reklama
Papillonek1980
Ja mam na szczęscie super teściową. Nie wtrąca się, jest pomocna i ....dyskretna. Cud, miód, malina. Mój mąż nie miał tyle szczęścia co ja, co do teściowej.
Ostatnia edycja:
Podziel się: