reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ile ja zj*bek dostalam jak jadlam czekolade czy kawalek pizzy jak karmilam xP no i ka kp 1,5 mca gdzies;p i tesciowa butelki chciala mi wyrzucac i zmusic zebym dalej karmila a córcia na bebilonie pepti była bo miala skaze i strasznie sie darla a jak zaczela go jesc to szczesliwa dzidzia :d
Może tym razem będzie lepiej i nie będzie się tak udzielać ?

Sukienka super! Ja niestety rzadko w sukienki wskauje.
Spodnie tez bardzo mi sie podonaja - ciazowe calkiem inaczej mi sie kojarzyly :laugh2:
Szkoda tylko, ze nie sa trosze dluzsze. Ale cos w tym stylu bede pewnie na jesien szukala!

Ja bardzo lubię sukienki czy spódnice (łatwiej dobrać bluzkę i ją wyprać niż od razu sukienkę :)).
Mam prawie 174 wzrostu :) ale bardzo zgrabnie leżą :) Będę jeszcze szukała dłuższych, ale to później :)

@aga6
@Stokrotenka23 ach te mamy i teściowe, ja tez nie slucham robie co uwazam, jak sie dowie,ze w ciąży jestem,a lancuszek kupie to bedzie [emoji23] jak kiedys wieszalam pranie to krzyczala,ze pod sznurkami mam nie przechodzic. Ona na kazda rzecz ma przesad

Mnie na szczęście juz przy 2gim nikt nie doradzał. Jestem już za stara na takie mądrości mam czy tesciowych [emoji5] a przy trzecim niech nawet nie próbuja.
Dziewczyny choc jeszcze na to czas to radze Wam wybrac fajną polozna. Ja wybralam pierwsza lepsza tym razem bo akurat była w moim ośrodku, a byla troche zbyt narzucająca sie i bardzo mnie stresowala kazda wizyta... teraz wezme taką, która mialam przy pierwszym dziecku - taka całkiem do rzeczy. Ta ostatnia kazala mi rozbierać dziecko do naga i budzic na karmienie...mimo że Dawidek mial 4050g przy urodzeniu u poprawnie przybieral.

reklama
Do góry