Przykro mi....Dziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi....Dziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
Bardzo mi przykro[emoji52]nawet nie wiem o napisać. Trzymaj się ciepło.Dziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
Dziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
lubie BebettoChodzi o Bebetto Holland - ale taki ladny, bo z biala gondola i granatowa pepitka!
Wozek wizualnie wyglada super, ma wszystkie akcesoria i kosztuje 650 zl.
Madziunia, bardzo mi przykro.Dziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
Bardzo mi przykro...Dziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
A co mama ma do TWOJEJ ciąży? ..... moi nawet nic nigdy nie powiedzieliMoja mama nie pozwalała mi kupować rzeczy dla dzidzi przed 8 miesiącem. A i tak wózek , łóżeczko miałam już w 4 mies. Jak się okazja przytrafia to trzeba skorzystać. Ale zła była, że jej nie słucham
Co to za aplikacja?Dzień dobry,
Teraz moja gluzkoza chyba niecałe 90 była albo i mniej hehe nie pamiętam, a nie chce mi się z łóżka wstawać [emoji16] ale jak miałam w innej ciąży 91 to lekarz już obciążenie glukozą robił....
Co do kupowania to każdy ma swoje podejście [emoji6] ja chciałam w jednej ciąży na święta kupić córeczce książke i czytać do brzucha jednak jej nie wzięłam...kilka dni później straciliśmy księżniczkę. Także ja to na ostatnią chwilę wszystko [emoji6]
Zaczynamy drugi trymestr [emoji6]Zobacz załącznik 892806