reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Nie jesteś sama ja też nie mam prawka. Teraz chciałam iść a dowiedziałam się o ciąży. No ale i tak się zastanawiam czy szybko jeszcze nie ogarnąć prawka. Żeby samochodem jeździć na wizyty
Mnie udalo się zrobic 13 lat temu i leży w portfelu:) ale czuje sie jakbym nie miała bo nie korzystam z niego;)

reklama
Wiesz co chyba właśnie skonsultujemy to z kimś innym bo też dla mnie to dziwne. Kujawsko pomorskie
Biedny piesek oby wszystko dobrze sie skonczylo. I tez bym chyba z innym weterynarzem to skonsultowala bo troche duzo chcą za operacje za niewiadomo co....

Jesli chodzi o dokuczanie i bicie to moj syn tez czesto wracal ze szkoly z placzem bo mu dokuczali i nasmiewali sie z niego a matkę to boli podwojnie.... on od zawsze mial lepszy kontakt z dziewczynkami niz z chlopcami i obawiam sie ze z nowym rokiem szkolnym znow zacznie sie dokuczanie ....

Tyle dzis tego napisalyscie ze juz pozapominalam co komu mialam odpisac

A i pochwale sie moim pieskiem jest z nami od 12 lat
2017-11-29_21.12.58.jpg

Załączniki

• 2017-11-29_21.12.58.jpg
    2017-11-29_21.12.58.jpg
    81,6 KB · Wyświetleń: 308
Hej dziewczyny, udało mi się załapać na prenatalne, było ostatnie miejsce w tym terminie. USG super, wszystko na miejscu, przezierność 2,6 ale lekarz powiedział żeby się nie stresować bo jest w normie. Wychodzi mi 13+3tc. Serduszko bije 164 u/min. Wielkość dzidzi to 7,5cm. Test pappa zrobiony wyniki za ok 10 dni, jak będzie coś nie tak to do mnie zadzwonią i umówimy się na wizytę a jak będzie dobrze to przyślą mi pocztą. No i podobno mam w brzuszku kolejnego synka.

Halaszka gratuluję parki:biggrin2:
To może też mam szanse na syna. U nas też 164/min. No i gratki wielkie.

reklama
Do góry