reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Myślę ze trzeba odpowiednio zadbać o uwagę dla psa i będzie ok ale zobaczymy w praniu
Moja mega usłuchana jest, więc o kontakt pies dziecko sie nie boję. Poza tym (nie chwalc się :D ) dosyć dobrze "czytam" psa po zachowaniu i widzę kiedy ma stres. Nie będę naciskac na kontakt, stworzę dobre skojarzenia i pomyślę nad jakimś azylem dla psa jak bedzie miał dosyć. :)

reklama
Mój pies nie wiem czy wyczuwa czy co ale często tuli m się do brzucha teraz. Ogólnie taki leluch z niego się zrobił, że szok. Boję się tylko, że jak dziecko się pojawi to że będzie zazdrosny
Ojjj nasz będzie zazdrosny bardzo....widzę, jak zajmuję się dziećmi koleżanki czy kuzynki u mnie w domu. On by chciał przy mnie, a ja się kimś innym zajmuje. Bo nasz to taki nasz "synuś" [emoji6] ale damy radę [emoji3]
Moja kolezanka dawala dziecku syrop,a pozniej o 11 jechała ,bo wymiotowal i goraczka 39.5, a jedna z zapaleniem oskrzeli dala zaraz po wizycie u lekarza to już nieodpowiedzialne strasznie.
No to już debilizm, dawać chore dziecko po wizycie lekarskiej z zapaleniem oskrzeli....masakra. Mój chrześniak poszedł do żłobka jak miał rok i przez pół roku miał chyba z 7 antybiotyków biedaczek, ale teraz okazało się że bierze leki na alergie i jakieś tam jeszcze i nic zero kataru i kaszlu, a tak co tydzień był chory. Zaraz inne dziecko jest [emoji16]

Moja siostra ma różnice 3 lata i rok. I taka chorujaca trójka to koszmar. Zwłaszcza że zazwyczaj chorują na zmianę....
Też się cieszę że moja już starsza. Ale ona zawsze mało chorowala. 2x w roku a i to zazwyczaj mocne przeziębienie jak były mega wirusy w przedszkolu albo jak coś przywlekla z przychodni tak jak teraz. Także mam nadzieję że nie będzie dzieciaka zarażać

Ojjj nasz będzie zazdrosny bardzo....widzę, jak zajmuję się dziećmi koleżanki czy kuzynki u mnie w domu. On by chciał przy mnie, a ja się kimś innym zajmuje. Bo nasz to taki nasz "synuś" [emoji6] :)

Nasze początki. Często psiak leżał prawie na Młodej jak karmiłam.

Załączniki

• DSCF6076.jpg
    DSCF6076.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 66
  • DSCF6106.jpg
    DSCF6106.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Dużo dzieci na początku strasznie często chorują jak są w żłobku, przedszkolu
Ojj tak i to bardzo dużo:)
Ale to dla kazdego,czy dla tych co zarabiaja mało?
Dla każdego:) nie wiem czy u Was jest tak samo ale u nas dzieciaki wypozyczaja te książki z biblioteki:)
Matko Boska i co?
U mnie badanie krwi, usg, kroplówka, antybol do domu i 160 zł nie ma. Plus leki. Prawdopodobnie niestrawność. Moja tylko nie miała apetytu i zrobiła luźne xxxx. Rano zwróciła żółcią.
Ma skierowanie na przrswietlenie na 13, a później z powrotem do weterynarza:( bidulek ma takie smutne oczy aż mi się płakać chce .. mój młodszy brat płacze w pokoju :( weterynarz póki przesiedlenia nie ma to nie stwierdzi może to być wszystko tak na prawdę.. Ja mam nadzieję że się z tego wylize bo to młody psiak 4 lata ma, dostał 4 zastrzyki w kręgosłup. To mały pies kundelek ale bardzo wysoko skakał potrafił wskoczyć na parapet z podłogi a parapet jest wysoko może coś sobie zrobił.. czolga się zamiast chodzić.. :( dobrze że u Twojej tylko niestrawność no ale fakt kasa leci cenią się za zwierzaki bardziej niż za ludzi..

reklama
Do góry